Ostalo > Offtopic

tyning-styling

<< < (21/45) > >>

arny88:

--- Citat: natasha_bg ---Arny sto si promenio avatar. :lol:  :lol:
--- Kraj citata ---

pa bar sada ima malo neceg da pokazem,pre sam se krio iza crno bele slike

H2SO4:

--- Citat: TTgirl ---Pa,pazi ovako-po1)ja sebe ne smatram za musko
                         2)veruj mi da ne meni necs naci nesta sto nije zenstveno
                          3)garantujem da vidis dobru ribu u nabudzenim kolima,ne bi se sastavio sa mozgom 3 dana,tako da prestani da pricas gluposti;)

Jer su i promoterke na tuning izlozbama poprimile muske osobine...??:)
Xmmm..ne bih rekla:)
--- Kraj citata ---

stavka 1 i 2 - ne mogu da kometarisem zbog nedostatka dokaza i jos neutvrdjenog cinjenicnog stanja

--- Citat ---3)garantujem da vidis dobru ribu u nabudzenim kolima,ne bi se sastavio sa mozgom 3 dana,tako da prestani da pricas gluposti;)
--- Kraj citata ---

ne palim se na nabudzena kola, a poznajem dosta nabudzenih riba tako da nema potrebe da idem po autoizlozbama i guram mobilni aparat s ledja promoterki pod suknju ...

arny88:

--- Citat: H2SO4 ---
--- Citat: TTgirl ---Pa,pazi ovako-po1)ja sebe ne smatram za musko
                         2)veruj mi da ne meni necs naci nesta sto nije zenstveno
                          3)garantujem da vidis dobru ribu u nabudzenim kolima,ne bi se sastavio sa mozgom 3 dana,tako da prestani da pricas gluposti;)

Jer su i promoterke na tuning izlozbama poprimile muske osobine...??:)
Xmmm..ne bih rekla:)
--- Kraj citata ---

stavka 1 i 2 - ne mogu da kometarisem zbog nedostatka dokaza i jos neutvrdjenog cinjenicnog stanja

--- Citat ---3)garantujem da vidis dobru ribu u nabudzenim kolima,ne bi se sastavio sa mozgom 3 dana,tako da prestani da pricas gluposti;)
--- Kraj citata ---

ne palim se na nabudzena kola, a poznajem dosta nabudzenih riba tako da nema potrebe da idem po autoizlozbama i guram mobilni aparat s ledja promoterki pod suknju ...
--- Kraj citata ---

brate smorio si,ne raspravljajte se vise

TTgirl:
Uhhh....i da hoces to ne bi mogao,veruj mi;)Znam da su mene cuvali u Budimpesti sa svih strana;D
Pa,ako te ovo ne zanima,i ako ne volis takve ribe,zasto si onda pitao sve ovo dosada...??:)
I  zasto si sa nama na ovoj temi..?:)

TTgirl:
No,dobro nije nitno...a sto se tice ona prva 2 komentara,samo zapamti sta si sada rekao,kada utvrdimo to cinjenicno stanje  na kraju:)
PozZ!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju