Ostalo > Offtopic
tyning-styling
chokolino:
Ma ovdje kod nas ustvari kad kupujes te felge brock ili ostale imas mogucnist kupovine polovnih i novih guma ;ja sam uzimao polovne gume,guma ti dodje oko 50 maraka cak i manje,,,,evo samo da ispricam u meneje prijatelj stavio u gepek 4000watt samo woofera a ostalo da ne govorim i drama pjacalo pioneer on ima bmw toliko je jako bilo da mu je zadnja shajba pukla,uh
chokolino:
za arnya vidi se da nemas pojma o muzici brate jer ja nikad ne bi stavio blaupunkt u auto ,mislis ako ti j bacva da gruha ,vidim da ti je to i lose postavljeno kakvi stu to kablovi matere ti,i drugo auto ti sigurno nije akusticno vidim da je gepek ne oblozen ,to u tebe je sam bass u mene su tu i trosistemci odozgo znaci ide jos cistine preko toga ane sam brujanja,blaupunkt vs kenwood =0 - 100,upitaj koga god hoces
Zoka:
hvala na polovnim gumama, sa tim se ne igram :)
guma je guma... sve drugo moze al ne se zajebavati sa gumama :)
a vas dvojica prestanite da se prepucavate... svak stavi ono sto voli i to je to... mada, da budem iskren, meni nisu jasni ljudi kojima je muzika u autu skoro skuplja od auta... al opet... stvar ukusa,,, valjda :)
P:
@zoka
A ono je c4?
Dobre su felne... Ja imam isto 16" ali su sire... 205-50-r16. Tvoje su uze ali su "tanje" kazes 45... uh gadno je to za rupe dobro kazes :)
Zoka:
Nije C4, C2 VTS..
ma auto je 366 cm, ionako su pola auta gume, mos mislit da su vece :)
sd za zimu cu uzeti 15 celicne i malo deblje... ubise me rupe :)
al zato kad pritisnem gas.. leti :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju