Ostalo > Offtopic
tyning-styling
P:
Imam pitanje za ljude iz BG-a...
Video sam pre par dana jednog fiat stilo-a... Zute je boje... nabudzen, spusten, nisam bas ni mogao da vidim lepo jer... stajao je na semaforu i ja gledam i kad sam okrenuo glavu na drugu stranu za sekunda samo sam cuo brujanje motora, brzo vratio glavu i on je proleteo pored mene... a stajao sam oko 100m dalje... zapanjen sam bio... neverovatno ubrzanje...
Ako ga je neko video ili zna lika voleo bih da znam sta je ispod haube...
Verovatno abartov motor ali nasviran sigurno jer abartov ne ide bas tako dobro :)
arny88:
--- Citat: Profimare ---Imam pitanje za ljude iz BG-a...
Video sam pre par dana jednog fiat stilo-a... Zute je boje... nabudzen, spusten, nisam bas ni mogao da vidim lepo jer... stajao je na semaforu i ja gledam i kad sam okrenuo glavu na drugu stranu za sekunda samo sam cuo brujanje motora, brzo vratio glavu i on je proleteo pored mene... a stajao sam oko 100m dalje... zapanjen sam bio... neverovatno ubrzanje...
Ako ga je neko video ili zna lika voleo bih da znam sta je ispod haube...
Verovatno abartov motor ali nasviran sigurno jer abartov ne ide bas tako dobro :)
--- Kraj citata ---
chipovani abarth nasviran na nisam siguran koliko konja,ali da ide ide.
P:
Ma ekstra ide... bas sam se iznenadio...
Inace on je 2.446cca 20v 170hp 221Nm... e sad nasviran ne znam kakav je ali je bas dobar po onome sto sam video...
arny88:
--- Citat: Profimare ---Ma ekstra ide... bas sam se iznenadio...
Inace on je 2.446cca 20v 170hp 221Nm... e sad nasviran ne znam kakav je ali je bas dobar po onome sto sam video...
--- Kraj citata ---
170hp,ne cuosam da ima 260hp
sasacg:
--- Citat: arny88 ---
--- Citat: Profimare ---Ma ekstra ide... bas sam se iznenadio...
--- Kraj citata ---
170hp,ne cuosam da ima 260hp
--- Kraj citata ---
Fabricki 170ks, u 8.5-8.9s(troje i petoro vrata razlika) do 100km/h sto i nije neko ubrzanje.Bolji je bio Bravo HGT sa 155ks
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju