Ostalo > Offtopic
tyning-styling
Kekka:
Juce je bilo uzasno na adi huji!
Ono je bila smejurija i ne vredi 200 dinara.
5-6 voznji... od toga jedna kvalitetna..
Mnogo sam vise ocekivao...
I da.. EXTREME-a nije bilo na vidiku! Sve vreme sam gledao gde je on, jel sam ocekivao da ce on to posetiti i fotografisati..
maxim:
--- Citat: arny88 ---
--- Citat: maxim ---
--- Citat: arny88 ---zavrsen yugo 1.5,premijerna voznja u koloni kroz grad veceras od 22-23h,pa onda na crtu kod ck,izazvao me lik sa golf 2 tdi u 50e-to se zove lako zaradjen novac...hihihi...slike motora i automobila bice postavljene cim se zavrsi body kit...zeznuo sam se,premijerna voznja je bila pre oko 45min,sa Zoranom Bajicem,kad sam se vracao od bajica autoputem,205km/h ko od sale,mnogo rizikujem jer jos ni sanke ni ogibljenje,nije stavljeno..pozdrav,i jel sme neko na crtu
--- Kraj citata ---
Malo je to konja za 205km/h,laze ti cajger!
--- Kraj citata ---
u koje pare,u 4 mi digne do jaja obrtaje,al u 5 dosta spusti,tako da se ni ne trese preterano,pa mu zton nisam ni stavljao jos nista,sada je lagan,plasio sam se da se ne prevrnem...veruj mi oko 120-130hp sigurno ima...
--- Kraj citata ---
A cime si mu merio brzinu?Koje felne imas (koji precnik)?
e_xxl:
mene interesuje kakav je to golf 2 a da je tdi koliko znam tek od golf 3 pocele su se ubacivati tdi motori taj golf 2 mora da je onda ubacio tu masinu inace kod golf 2 su GTD masine a to je ogromna razlika ....
bajic:
--- Citat: Profimare ---Haha, lik se kladio da ce te dobiti sa golfom 2 tdi :D
Aj kacemo malo da se provozamo, da vidim kako ide to cudo? ;)
--- Kraj citata ---
To `cudo` ide odlicno. vidi se da vlasnik vodi brigu o njemu.
Cak i kroz male zemuske ulice se dobro pokazao auto. :wink:
sasacg:
--- Citat: arny88 ---
--- Citat: arny88 ---zavrsen yugo 1.5,premijerna voznja u koloni kroz grad veceras od 22-23h,pa onda na crtu kod ck,izazvao me lik sa golf 2 tdi u 50e-to se zove lako zaradjen novac...hihihi...slike motora i automobila bice postavljene cim se zavrsi body kit...zeznuo sam se,premijerna voznja je bila pre oko 45min,sa Zoranom Bajicem,kad sam se vracao od bajica autoputem,205km/h ko od sale,mnogo rizikujem jer jos ni sanke ni ogibljenje,nije stavljeno..pozdrav,i jel sme neko na crtu
--- Kraj citata ---
Malo je to konja za 205km/h,laze ti cajger!
--- Kraj citata ---
u koje pare,u 4 mi digne do jaja obrtaje,al u 5 dosta spusti,tako da se ni ne trese preterano,pa mu zton nisam ni stavljao jos nista,sada je lagan,plasio sam se da se ne prevrnem...veruj mi oko 120-130hp sigurno ima...
--- Kraj citata ---
A cime si mu merio brzinu?Koje felne imas (koji precnik)?
--- Kraj citata ---
To i mene interesuje!Jesi mu stavljao novi kilometar-sat ili sta?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju