Ostalo > Offtopic

tyning-styling

<< < (7/45) > >>

munja877:
fast&furious (tokyo drift)

ocajan film

prva 2 su 10000000000 puta bolja...

@automobili

ovoga sam se nagledao..trebva mnogo para...

nitro (NOS)...mnogo ludo i brzo

MR.BIG:

--- Citat: TTgirl ---
--- Citat: Buki ---hehe, kako imamo sponzorke po forumu :D
--- Kraj citata ---

Mislim da bi pre tog slobodnog zakljucka prvo trebao da upoznas osobu kojoj si komentar uputio...:)
Mr.BIG...
To sto volim tuning me automatski cini sponzorusom,jer da...??
:)
Ok...to sto si rekao tebi lezi na dusi,ne meni,i ja apsolutno nemam namery da te ubedjujem u suprotno:)Definitivno nisi vredan toga da se mucim da ti bilo sta objasnjavam ako si vec napisao to sto jesi;)
PozZ
--- Kraj citata ---

8O  8O  8O  :?  sta sam sad skrivio?

arny88:

--- Citat: Profimare ---Sto bi rekli kes kolica i smekerica...
Ja imam moja kolica netjunovana od 200 konjica. Takodje nisu ni stajlingovana osim fabrici :) Vec sam pisao o njima pa me sad mrzi... iskreno ne znam sta bih menjao na njima. Mozda ako bih imao para za bacanje ovako ne :)
--- Kraj citata ---

smes na crtu?ja yugom tio sa tvojim,samo da ga zavrse sutra.sta vozis

Buki:

--- Citat: MR.BIG ---
--- Citat: TTgirl ---
--- Citat: Buki ---hehe, kako imamo sponzorke po forumu :D
--- Kraj citata ---

Mislim da bi pre tog slobodnog zakljucka prvo trebao da upoznas osobu kojoj si komentar uputio...:)
Mr.BIG...
To sto volim tuning me automatski cini sponzorusom,jer da...??
:)
Ok...to sto si rekao tebi lezi na dusi,ne meni,i ja apsolutno nemam namery da te ubedjujem u suprotno:)Definitivno nisi vredan toga da se mucim da ti bilo sta objasnjavam ako si vec napisao to sto jesi;)
PozZ
--- Kraj citata ---

8O  8O  8O  :?  sta sam sad skrivio?
--- Kraj citata ---

hehe, ne znam od kad licimo ja i ti :D vidis da nam je TT loverka pomesala identitet od uzbudjenja  :twisted:  :P
inace, mozda gresim dusu, mozda si u pravu, trebali  bi da se upoznamo :D  :twisted:  8)

arny88:
uradio sam mu pre 15dana cajgere,za 5-6 bdana se zatamnjuju stakla,i stavlja se vizir na soferku,padaju nove felne 15',farbanje,

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju