Ostalo > Offtopic

tyning-styling

<< < (9/45) > >>

arny88:
za ugradnju tipa uradi sam:
potrebno je

1. BOCA
2. TEFLONSKO CREVO (OD BOCE DO VENTILA)
3. DVA EL.VENTILA (JEDAN ZA BENZIN I JEDAN ZA PLIN)
4. DVE EL. DIZNE (KAO STO JE "5" NA INJECTION MOTORIMA)
5. JEDNO MALO TEFLONSKO CREVO (OD VENTILA DO DIZNE)
6. PREKIDAC

TEFLONSKIM CREVOM POVEZATI BOCU SA JEDNIM EL. VENTILOM(PLINSKIM), MALIM CREVOM VENTIL SA DIZNOM A DIZNU STAVITI U USIS, GORIVO OD MOTORA DOVESTI OBICNIM CREVIMA DO DRUGOG VENTILA(BENZINSKOG) I OD NEGA DO DRUGE DIZNE KOJA CE BITI NEDALEKO OD N2O DIZNE. PREEKO PREKIDACA INSTALIRANOG U KABINI DOVESTI STRUJU DO OBA VETILA I OBE DIZNE TAKO DA SE ISTOVREMENO OTVORE I TO JE CITAVA PAMET OSIM AKO SE NESTAVLJA 4 ILI 6 DIZNI STO DAJE JACI EFEKAT ALI SE UMESTO DO JEDNE N2O DIZNE RASPOREDJUJE NA ZELJENI BROJ ISTIH.

jel sam malo pomogao

puppeter:
Ah taj NO, svima daje snagu i kolima i  ljudima... :)

A nije li njegova ugradnja u auto zakonom zabranjena?...tako sam nesto cuo.

arny88:
pa,pazi vmko,kao prvo atest sigurno neces dobiti,a mi smo se vadili kad nas zaustavi murija i pita ste ce vam to,kao spremamo auto za trku i damo mu kao brosuru,kod nas ima 15-20automobila sa nitrom

arny88:
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=848531&page=1

P:

--- Citat: arny88 ---
--- Citat: Profimare ---Sto bi rekli kes kolica i smekerica...
Ja imam moja kolica netjunovana od 200 konjica. Takodje nisu ni stajlingovana osim fabrici :) Vec sam pisao o njima pa me sad mrzi... iskreno ne znam sta bih menjao na njima. Mozda ako bih imao para za bacanje ovako ne :)
--- Kraj citata ---

smes na crtu?ja yugom tio sa tvojim,samo da ga zavrse sutra.sta vozis
--- Kraj citata ---
Moze, u svako doba...
Samo reci mi da znam sta ti vozis ipak... koliko konjica ima taj lancin motor 1.5? :)
Slusao sam da kad se on stavi u jugica da je to mnogo opaka stvar...
Inace ja vozim volvo ;)
Mozda si ga i vidjao, mislim da ovaj moj model sa ovim motorom nema u gradu ni 2 komada...
Stavicu sliku ako hoces...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju