Ostalo > Offtopic
tyning-styling
IFBBPro:
stavi jos slika..
H2SO4:
strava
steroidi za kola. a kolko traje ta boca?
TTgirl:
Kratko...;)Nakon svake trke mora da se menja!Ali ubrzanje je FENOMENALNO!!Znas koji je osecaj to gledati uzivo...??;)
Pogledaj obavezno 2Fast2Furious,i 2.deo Fast&Furious,ja sam ih gledala bar 10 puta...i zaljubila se u Nissan Skyline:D
Evo stavicu jos i sa Palica,i iz Segedina...itd.
arny88:
--- Citat: H2SO4 ---strava
steroidi za kola. a kolko traje ta boca?
--- Kraj citata ---
45sec zavisno od nitro kita...al vam ne preporucujem to jer ne smete ni dfa pipnete kocnicu vec samo drzite cvrsto volan,znaci pravo,i ne dao bog da naidjete na rupu,ili bilo sta na putu,znaci perfektan ravan put vam treba,kakvih jelte kod nas nema
arny88:
--- Citat: TTgirl ---Kratko...;)Nakon svake trke mora da se menja!Ali ubrzanje je FENOMENALNO!!Znas koji je osecaj to gledati uzivo...??;)
Pogledaj obavezno 2Fast2Furious,i 2.deo Fast&Furious,ja sam ih gledala bar 10 puta...i zaljubila se u Nissan Skyline:D
Evo stavicu jos i sa Palica,i iz Segedina...itd.
--- Kraj citata ---
one slicice su vise styling nego tyning al nema veze,postavljajte domace slike,ima ih dosta...sredom i nedeljom se okupljamo kod hale limes,beogradske arene pa ko voli nek izvoli...
ja vozim yuga 92,sutra bi trebalo da je vec ubacen 1.5 lancijin motor,fiatova bobina,skinut zadnji lonac
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju