Ostalo > Offtopic
Trbusnjaci
nelle95:
Ja sam Nenad Zaga...Add me ako hoces da se uveris da nisam neki lik sto te smara na fb :)
Ok, ako vi kazete da moram da sredim ishranu nije problem...Treba slusati starije i iskusnije :)
E sad budzet...Za uzinu svaki dan dobijam po 200 dinara ( to mu dodje dorucak)
A sto se tice rucka i vecere tu ne moram da se brinem oko budzeta :)
TeH evo ti pa mi ti ako te naravno ne mrzi napravi neku pravilnu ishranu za koju mislis da je najbolje :)
TeH FiLiP:
haha izvinjavam se onda :D neveoravtno ali lik koji je isto god kao ti sa istom visinom i kilazom mi je postavio isto ovo pitanje na fb :D http://www.facebook.com/#!/nemanja.havlovic
za 200 kinti mozes kupiti ellu i da ti ostane jos 60 kinti. Sad idem na nekus vadbu pa me nema do sutra,sastavicu nesto ako me neko ne preduhitri,a siguran sma d ace ti neko pomoci ovde dotad
Pedja_Petrovic:
--- Citat: TeH FiLiP Septembar 10, 2011, 09:23:05 pre podne ---hah sad provalih ti si onaj sto me je ovo pita na fb :D druze vec sam ti rekao,ako hoces da izrezes trbusnjake moras jesti pravilno.Ne mozes jesti sendvice i hleb sa supicom i ocekivati pomak... PUMPANJEM trbusnjaka...ajoj sta znaci to pumpanje majku mu....vezbanjem stomaka ne mozes nista izdefinisati,definisanost zavisi od sala,jbg suoci se s time. Trcanje pomaze u smislu kalorijskog deficita koji je potreban da bi skinuo to salo....mislim evo cekaj da ti i ostali kazu ovo isto da ne ispadam ja budala...ubuduce necu da trosim uopste ni vreme ni zivce da na fejsu odgovaram na ovakve i slicne poruke kad ne umete da slusate vec hocete na svoj nacin i da bilduejte i da imate trbusnjake a da pritom jedete sendvice,kornfleks i supe...jbg druze ne ide tako
--- Kraj citata ---
zasto lazes momka filipe??
ti si svoje trbusnjake dobio tako sto si se kacio nogama na stablo i svaki dan radio hiljade i hiljade trbusnajka a glavna preharna ti je bila u McDonadsu i uvecer kada ti keva zguzva neku pitu..
nema smisla da momku pricas ovde gluposti..
Stevcho:
Pedja molim te budi precizan i profesionalan, reci momku koja pita moze da se zguzva, dobro znamo da gibanica goji zbog sira
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Stevcho Septembar 10, 2011, 10:48:29 pre podne ---Pedja molim te budi precizan i profesionalan, reci momku koja pita moze da se zguzva, dobro znamo da gibanica goji zbog sira
--- Kraj citata ---
pardon
ISKLJUCIVO PITA SA SIROM
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju