General Bodybuilding Discussion > Članci

NEVEROVATNA LEDJA by RONNIE COLEMAN

<< < (4/8) > >>

vlada sin:
Pa na primer da radi naizmenicno trening snage pa bb trening ako sam dobro razumeo, nisam primetio neki ovakav program do sada. Isto tako mada pretpostavljam da ne govori bas istinu, cela karijera isti sistem treninga, to bas cudno zvuci?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: vlada sin  Septembar 14, 2011, 11:53:22 pre podne ---Pa na primer da radi naizmenicno trening snage pa bb trening ako sam dobro razumeo, nisam primetio neki ovakav program do sada. Isto tako mada pretpostavljam da ne govori bas istinu, cela karijera isti sistem treninga, to bas cudno zvuci?

--- Kraj citata ---

da sara sa treniznima u to budi siguran
a dal je radio citav zivot isto  kako on kaze....yeaaaah baybe...:D

TeH FiLiP:
pa to ti je periodizacija,mnogi ljudi rade jedan period  tako do 6 poinavljanja,pa jedan do 10,pa do 15 itd itd...sve to gradi neki deo vlakna. Isti sistem treninga plus par kila piletine dnevno plus par grama hemije plus neverovatna genetika=Kolman. Ne kazem da ne laze,ali ne deluje ne moguce da uz takav trening moze tako :) mada nije mu ni skroz isti i ovo sto se javno vidi,za tajno nemam blage

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---par grama hemije
--- Kraj citata ---

iznenadio bi se... :)

MSH:
Lebron može da uradi 5 zgibova a Koleman nema šanse da se izdigne bar 3 puta iznad šipke (zamislite zadnje, ne može ni 2), Lebron bi prvi stigao da trci na 100 metara a da Koleman krene 50 m pre, Lebron može da taslači ženu 3h a Koleman ne može da radi ni 10min (trebala bi mu slonovska pluća za više), Lebron kad zaboravi uključen šporet a izašao je vani istrčava na 5 sprat za pola minuta a Kolemanu se u istoj situaciji stan već zapalio... U tom smislu sam mislio invalid, naravno da je prejaka reč. Volim ja Kola i uvek mu govorim šta će ti više te mase brate jbt i pare i Olimpia, probaj pivio, ali đžaba a i malo mi je krivo jer diže malo više od mene kad vežbamo zajedno. Pozdrav svima  :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju