General Bodybuilding Discussion > Članci
ISKORAK
Black&Decker:
jel radite ovu vezbu pre ili posle cucnja...?
logicnije posle..ali ja jedva hodam posle cucnjeva...a kamoli jos 1 vezbu da radim za kvad. :P
Fat Dragon:
Definitivno poslije.Mislim da čučanj pod obavezno ide prvi.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Genius Septembar 24, 2011, 09:55:37 posle podne ---ti sad hoces da kazes, da su bolovi u ledjima prestali zbog iskoraka ?
--- Kraj citata ---
bolovi su ga verovatno prosli jer je OJACAO DONJI DEO KICMENOG STUBA i trbusne misice te su oni kao takvi preuzeli ulogu da "nose" celu pricu
vezbe za noge u kombinaciji sa ostlaim vezbama su verovatno pomogli da se ceo mozaik sklopi
vlada sin:
Jel ima neki fazon za ravnotezu kod iskoraka, stavljam jako skromne tezine pa mi se opet cesto desi da izgubim ravnotezu? Radim u mestu, ne hodajuci kroz salu tj teretanu. Pretpostavljam da je fora u koncentraciji ali re.ko da pitam da nema neki fazon tipa gledas pravo ispred ili tako nesto...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: vlada sin Oktobar 14, 2011, 01:52:04 posle podne ---Jel ima neki fazon za ravnotezu kod iskoraka, stavljam jako skromne tezine pa mi se opet cesto desi da izgubim ravnotezu? Radim u mestu, ne hodajuci kroz salu tj teretanu. Pretpostavljam da je fora u koncentraciji ali re.ko da pitam da nema neki fazon tipa gledas pravo ispred ili tako nesto...
--- Kraj citata ---
jes ucio u vojsci
GLAVU GORE -POGLED PRAVO TO ZA JAJA NIJE ZDRAVO
salim se
tehika je bitna i verovatno je stvar iskustva
doci ce sa vremenom a tezine su totalno irelevante za ovu rpicu
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju