Ostalo > Offtopic

Teretana u Beogradu

(1/3) > >>

ReMaSinee:
Dobar dan dobri ljudi... u subotu se selim u Beograd da studiram, stanovacu na Ceraku, pa me zanima gde u blizini ima neka dobra teretana..??
nista preveliko i preskupo, neka solidna teretana gde moze lepo da se vezba a usput da nije skupa clanarina...
Pozz!

Stevcho:
Slavko. Na vidikovcu je, ne moze ti biti dalje od 15 minuta, meni je i dalje pa idem. Clanarina 800 dinara nema jeftinije :)

A ambijent je pravi hardkor, ako volis fensi teretanice nece ti se bas preterano svideti, ali da je pravi ambijent za vezbanje, jeste.

Francuz:

--- Citat: Stevcho  Septembar 30, 2011, 03:05:53 posle podne ---Slavko. Na vidikovcu je, ne moze ti biti dalje od 15 minuta, meni je i dalje pa idem. Clanarina 800 dinara nema jeftinije :)

A ambijent je pravi hardkor, ako volis fensi teretanice nece ti se bas preterano svideti, ali da je pravi ambijent za vezbanje, jeste.

--- Kraj citata ---

U Beogradu postoji teretana za 800 din?!?!?!
Koliko je jedan termin, moram to da vidim? :)

ReMaSinee:
Stevcho hvala :) ako mozes posalji mi pm ulicu i broj, a mozes i ovde... da znam kako da nadjem teretanu... :)

Stevcho:
Bila je pre par meseci 600 dinara :D Sad, teretana jeste u podrumu, nema kardio sprava itd, ali ima dusu, a i 3 tone tegova to je sve sto treba.

Evo snimaka kako izgleda http://www.youtube.com/watch?v=dbMPsHLW0YM&feature=related

Ne znam tacnu adresu, nalazi se u velikim crvenim soliterima, blizu okretnice, kad dodjes pitaj nekog znace da ti pokaze sigurno.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju