General Bodybuilding Discussion > Članci
GURTNE za maximalan ucinak KOD VEZBI POVLACENJA i RAZLICITI TIPOVI SIPKI i njiho
Genius:
samo nemoj da se navikavas na njih, ona ces oslabiti u podlaktici... ja npr. praktikujem da ih koristim samo kod zadnje serije npr. zgibova, lata, sleganja za trapez, veslanja...
vlada sin:
--- Citat: Genius Decembar 06, 2011, 02:32:02 posle podne ---samo nemoj da se navikavas na njih, ona ces oslabiti u podlaktici... ja npr. praktikujem da ih koristim samo kod zadnje serije npr. zgibova, lata, sleganja za trapez, veslanja...
--- Kraj citata ---
Nisam nikada probao sa njima, hteo sam da ih isprobamm kod zgibova samo da vidim kako ce da izgleda posto cujem da se bolje ledja pogode. Uvazen predlog...
Black&Decker:
a kako i koliko pomazu ovi steznici ?
http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=30177
da li oni mogu stalno da se koriste?koliko stegnu cirkulaciju,jel moraju da se skidaju posle svake serije?...koriste samo za poneke vezbe,ili mogu da se koriste stalno,ceo trening?... kao rukavice
posto me konstantno bole zglobovi,ne podizem velike tezine,ali ih opteretim... jednostavno stalno osecam bol,svakodnevno...i na treningu i danima posle...posle skoro svih treninga,narocito ruku i grudi...
p.s. predpostavljam da je vecina vas imala(ima) prob. sa zglobovima...da li su vam pomogli?
i da li i koliko moze da pomogne suplementacija za zglobove?
vlada sin:
Za steznike ne znam ali dok mi je buraz vezbao imao je isti problem i resio ga je sa glukosaminom,cini mi se da je bio oko 10evra pre par godina.
Black&Decker:
i sada je takva cena...1200din za 2 meseca (60tableta-1 na dan)
mislim da ce mi pre to pomoci nego steznici...
nego jel bolje da uzmem Glucosamine & MSM ...ili samo Glucosamine ...pedja?
sta ti je psiha...sad kucam o zglobovima i ubise me koliko bole,ne mogu pisem...a kad nisam mislio na njih nista...
kao da kazu "uzmaj to,gladni smo" :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju