General Bodybuilding Discussion > Članci

ZASTO SVI BODIBILDERI TREBA DA RADE KARDIO

<< < (2/2)

Thor_ZR:

--- Citat: Francuz  Oktobar 03, 2011, 10:48:15 posle podne ---Meni licno, kardio uvek ispred tegova po vaznosti.
Ipak mi je zdravlje na prvom mestu (izbeci kardiovaskularna oboljenja).

--- Kraj citata ---

Pa ako bi radio samo jedno od ova dva, zdravije je da radiš kardio. Znam gomilu ljudi koji treniraju u teretani a idu kolima 150 m do trafike... :D To ne da je nezdravo nego... Znači mrzi ga da hoda a kamo li da trči.

Francuz:

--- Citat: Thor_ZR  Oktobar 04, 2011, 09:49:09 posle podne ---
--- Citat: Francuz  Oktobar 03, 2011, 10:48:15 posle podne ---Meni licno, kardio uvek ispred tegova po vaznosti.
Ipak mi je zdravlje na prvom mestu (izbeci kardiovaskularna oboljenja).

--- Kraj citata ---

Pa ako bi radio samo jedno od ova dva, zdravije je da radiš kardio. Znam gomilu ljudi koji treniraju u teretani a idu kolima 150 m do trafike... :D To ne da je nezdravo nego... Znači mrzi ga da hoda a kamo li da trči.

--- Kraj citata ---

Upravo to.

vlada sin:
Koliko bi puta  nedeljno bilo preporucljivo raditi neki kardio trening niskog intenziteta sada kada krene  zimski period ,znaci normalna ishrana, nikakva dijeta niti neki specijalni ciljevi, cisto sa aspekta zdravlja?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: vlada sin  Oktobar 05, 2011, 09:31:07 pre podne ---Koliko bi puta  nedeljno bilo preporucljivo raditi neki kardio trening niskog intenziteta sada kada krene  zimski period ,znaci normalna ishrana, nikakva dijeta niti neki specijalni ciljevi, cisto sa aspekta zdravlja?

--- Kraj citata ---

3 puta je OK

vlada sin:
Hvala Pedja, radio sam 2, ubacujem jos 1 obavezno.
--- Citat: Pedja_Petrovic  Oktobar 05, 2011, 10:33:19 pre podne ---
--- Citat: vlada sin  Oktobar 05, 2011, 09:31:07 pre podne ---Koliko bi puta  nedeljno bilo preporucljivo raditi neki kardio trening niskog intenziteta sada kada krene  zimski period ,znaci normalna ishrana, nikakva dijeta niti neki specijalni ciljevi, cisto sa aspekta zdravlja?

--- Kraj citata ---

3 puta je OK

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju