Ostalo > Offtopic

Linija dovedena u red

<< < (3/4) > >>

cartell:

--- Citat: Scarecrow  Oktobar 04, 2011, 02:33:52 posle podne ---kakve veze to ima sa bodi bildingom... :) nesto si pobrkao...

--- Kraj citata ---
pa ako sam pobrkao onda se javi autoru teme i pitaj ga sta ce ta ista na ovoj sajtu

icko:
Autor ovde, ja vas lepo pustim u sumu a vi hocete da lomite grane.
Ima malo veze sa bb, kako, ako pogledate oblik njegovih grudi bice vam jasno da ne radi sklekove. Sa druge strane bez bb nema uspesnog i zdravog skidanja kilograma, prema tome ko hoce da bude vitak a ne voli bb nek se ne goji ili nek se sprema za triatlon.

Milan Valjevic:

--- Citat: MilanceOlympia  Oktobar 04, 2011, 03:08:38 posle podne ---covek se sredio jbg, skinuo kilazu..bice na naslovnoj men`s health-a :D

--- Kraj citata ---
ali uz pomoc photoshopa :D :D :D

Scarecrow:

--- Citat: cartell  Oktobar 04, 2011, 03:24:27 posle podne ---
--- Citat: Scarecrow  Oktobar 04, 2011, 02:33:52 posle podne ---kakve veze to ima sa bodi bildingom... :) nesto si pobrkao...

--- Kraj citata ---
pa ako sam pobrkao onda se javi autoru teme i pitaj ga sta ce ta ista na ovoj sajtu

--- Kraj citata ---

nisi razumeo... nemam ni ja nikakve ambicije da sa bavim bodi bildingom, ali vezbam sto se ne moze reci za ovu cepanicu sa slike. nadam se da je sada malo jasnije

BokY_LA:

--- Citat: Scarecrow  Oktobar 04, 2011, 05:13:05 posle podne ---
--- Citat: cartell  Oktobar 04, 2011, 03:24:27 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

nisi razumeo... nemam ni ja nikakve ambicije da sa bavim bodi bildingom, ali vezbam sto se ne moze reci za ovu cepanicu sa slike. nadam se da je sada malo jasnije

--- Kraj citata ---
tj nisu svi koji izgledaju lepo, i trude se da lice na nesto, Bodibuilderi.. svasta

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju