General Bodybuilding Discussion > Članci

PROGRAM VEZBI KOJI CE VASE TRENINGE DOVESTI DO VISEG NIVOA

<< < (2/2)

Thor_ZR:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Oktobar 08, 2011, 07:46:24 pre podne ---nije OK
zasto ruke prvi dan? fali ti biceps pretostavljam :D
UVEK radis VECE partije
trening koji si radio je klasicna zabluda pogotvo deo RAMENA-NOGE...uzas

--- Kraj citata ---

Haha kako si znao da mi fali? :D Fale mi i biceps i triceps jer imam prilično dugačke ruke (raspon 204 cm) i nikako da naguram masu da to izgleda kako treba. Ok počeću sa leđima ili nogama prvi dan.
A za onaj stari trening...nikad ramena nisam mogao da uradim kako treba jer crknem radeći noge pa onda ramena samo otaljavam. U ovom slučaju bih radio prvo ramena pa grudi jer su mi grudi najjača partija a ramena (posebno bočna glava) mi zaostaju. Kod ruku sam mislio da ubacim opadajuće serije nekoliko vežbi npr 40-30-20 kg, i da pauze držim oko 30-45 s između serija, da šokiram učmale mišiće :D
Kod nogu bih se fokusirao najviše na čučnjeve sa različitim stavovima.  Za listove superserije stojeće dizanje 10-15 pa bez pauze sedeće dizanje 10-15. Četiri takvih serija... Imamo samo dve sprave,  mada mogu da radim treću vežbu za list sa nekim na leđima, kao Arnold :D
Šta bi mi još preporučio za ruke i noge da promenim u treningu, u cilju povećanja mase? Prvo biceps pa triceps? Većita dilema.

Pedja_Petrovic:
od kraja
UVEK VECI misic prvi-znaci TRISA!!
raspon ruku 204 cm..sto znaci da si visok 2 m and 5 cm?
procitaj ovo pa da picimo dalje
http://wwwogistra-nutrition-shop.blogspot.com/2011/07/zasto-lurch-ne-raste-trening-za-visoke.html

Thor_ZR:
 Hvala za text Peđa. Nešto od toga sam ranije pročitao u nekom časopisu,u svakom slučaju  saveti su odlični!
Ok onda triša :D
Ja sam 196 cm visok, i imam nekih 98 kg trenutačno :D Raspon ruku  mi dobro dođe na basketu ali u teretani ne....
Još neki savet oko vežbi?

djake:
Ne vidim koje su to 24 vezbe u programu gore!?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: djake  Oktobar 08, 2011, 06:03:02 posle podne ---Ne vidim koje su to 24 vezbe u programu gore!?

--- Kraj citata ---

?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju