Ostalo > Offtopic

Trazim dobru teretanu u Zemunu za vezbanje

<< < (2/4) > >>

filip85:

--- Citat: zloca87  Novembar 28, 2011, 12:34:06 pre podne ---NIsam siguran, ali mislim da 500 kvadrata i nije bas malo? Uostalom, prosetaj da vidis, izmenjen je celokupan enterijer , i kardio i sprave,tako da sada ima sve...

--- Kraj citata ---

pa napisao si da pogleda sajt... :)
zašto onda da ga gleda ako su tamo stare slike?

koje su promene u odnosu na ovo što sam napisao?

piše 450 kvadrata, u koje pretpostavljam da ulazi i sala za aerobik, kardio, svlačionice, tuševi, wc i neke prostorije za zaposlene... ja sam komentarisao deo teretane gde su sprave i tegovi, taj deo mi se čini malim...

slike sam gledao odavde: http://pumpitup.rs/index2.html

samo pitam, po čemu je "najbolja"??

Black&Decker:
ja kazem najbolja u zemunu!!!
daleko da je najbolja u gradu...nije ni medju 15 :)
a posto je decko iz prvomajske,mozda bolje da nadje nesto na bezaniji il novom beogradu...nije mu daleko...

evo reci mi koja je bolja teretana u zemunu odma se selim u nju...ja i trazim nesto drugo,ali nema sta u munze...realno za pumpitup 3000-ne vredi toliko definitivno...ali nema neku konkurenciju

i ja sam u potrazi za teretanom...zemun(il nbg..nesto blize zemunu...)

ela ela:
Uh-kako ste razmazeni-10-15min treba da potrosite i vec imate odlican izbor
a vi-sto blize,sto blize...Ako negde ima izbor to je NBG/Zemun-sve u krugu 15-20min.

filip85:

--- Citat: Black&Decker  Novembar 28, 2011, 01:05:56 pre podne ---ja kazem najbolja u zemunu!!!
daleko da je najbolja u gradu...nije ni medju 15 :)
a posto je decko iz prvomajske,mozda bolje da nadje nesto na bezaniji il novom beogradu...nije mu daleko...

evo reci mi koja je bolja teretana u zemunu odma se selim u nju...ja i trazim nesto drugo,ali nema sta u munze...realno za pumpitup 3000-ne vredi toliko definitivno...ali nema neku konkurenciju

i ja sam u potrazi za teretanom...zemun(il nbg..nesto blize zemunu...)

--- Kraj citata ---

ko da između Zemuna i Novog Beograda postoji granica... :D
a ova teretana mu čak i nije toliko blizu, od Prvomajske ima boga mi da se napešači, a Novi Beograd i Bežanijska kosa nisu tako daleko ;)

saska 88:

--- Citat: filip85  Novembar 28, 2011, 12:37:53 pre podne ---
pa napisao si da pogleda sajt... :)
zašto onda da ga gleda ako su tamo stare slike?

koje su promene u odnosu na ovo što sam napisao?

piše 450 kvadrata, u koje pretpostavljam da ulazi i sala za aerobik, kardio, svlačionice, tuševi, wc i neke prostorije za zaposlene... ja sam komentarisao deo teretane gde su sprave i tegovi, taj deo mi se čini malim...

--- Kraj citata ---

Nije prevelika teretana, ali nije ni mala, a s obzirom da radi od 9 do 22h, retko kad je gužva. Izmenjene su sve sprave i kardio mašine pre tačno mesec dana. A da ima bližih teretana Prvomajskoj ulici, ima. :) Evo ga link na fejsu, mislim da im je otvoren profil, tu su nove fotke:
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.223901884347565.54979.100001832648606&type=1

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju