General Bodybuilding Discussion > Članci
SUPLEMENTI - ISTRAZIVANJA
kamenjar:
Nisam znao gdje da postavim pa reko ajde na ovu temu,suplementi*istrazivanja.Da li neko moze da prokomentarise ova istrazivanja...
http://www.smedia.rs/ona/vest/7595/Vitamini-Minerali-Suplementi-Ishrana-Vitaminski-suplementi-stvaraju-vise-stete-nego-koristi.html
TeH FiLiP:
pa jbt koliko ja vise koristim vitamina kolicnski od njih pa sma jos ziv,a trebalo bi da imam 1875% vecu smrtnost do sada! Tj umro sam 18 puta...
Fat Dragon:
To ti je kao u vicu.Pita Mujo Sulju kako bi najlakše ubio Fatu.Ovaj kaže to ti je bar lako , krešeš je mjesec dana čitavu noć i mora umrijeti.29-og dana gleda Mujo Fatu kako pravi ručak i pjevuši sva sretna i misli: Pjevaj , budalo , ne znaš da ćeš sutra umrijeti.Tako i ti kad jednog dana umreš , a nadamo se ne skoro to će biti od vitamina.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Fat Dragon Oktobar 15, 2011, 09:37:37 posle podne ---To ti je kao u vicu.Pita Mujo Sulju kako bi najlakše ubio Fatu.Ovaj kaže to ti je bar lako , krešeš je mjesec dana čitavu noć i mora umrijeti.29-og dana gleda Mujo Fatu kako pravi ručak i pjevuši sva sretna i misli: Pjevaj , budalo , ne znaš da ćeš sutra umrijeti.Tako i ti kad jednog dana umreš , a nadamo se ne skoro to će biti od vitamina.
--- Kraj citata ---
kralj
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju