Ostalo > Offtopic
Da li je Ruzica Djindjic najbogatija zena u Evropi ?
Lazar Popovic:
Znao samo deo...ali vecinu stvari nisam...toliko o srpskom politickom muceniku :)
tanatos:
Zasto lepo ne usvoje zakon ko u Kini:
Uhvate te da si krao drzavu a njen si rukovodioc (od opstinara od predsednika) - ZAPLENA CELOKUPNE IMOVINE!
Ako si upropastavao i lose poslovao - ZAPLENA +PRETERA TE IZ ZEMLJE!
Ako si radio protiv stabilnosti iz bilo kog razloga - STRELJANJE!
Prosecna plata gradjanina - plata poslanika!!!!!
ZASTO ONI IMAJU 200.000 A RADNICI PO 30.000?!?!?!?!
Ama sve bi im uzo, ako se dokaze da su mogli a nisu sprecili neku stetu!
I 20 godina zatvora, ali ovakvog:
SVAKI DAN TRGOM U LANCIMA SETAJ BAGRU! DA SVAKO MOZE DA IH PLJUJE!
A te zute fukare, ta mutacija lopova i djavola, srusise kucu u Silerovoj a ne dadose sirotinji po 20 kvadrata?!?!
Ne dadose je za kliniku za oplodnju npr?!?!
Taj otrov na vlasti OPET CE VAS!!! GLASACE DA SLAZE SAD NA PROLECE!!!
OPET CE VAM OBECATI POSAO I PLATU I VI CETE KO TELAD DA GLASATE!!!
99% VAS CE OPET DA NASEDNE! A NIKOM NIJE NI NA KRAJ PAMETI DA PROBA DA RADI NESTO BEZ NJIH!!!
MA...
Kad dodje sledeci protest, ne znam koga da bijem prvo...
DAli policiju, dali politicare ili matorce koji protestuju! ONI ZLO DOVEDOSE A SAD IM LOSE!!!
BBBbbb:
Zna se ciji je koji tabloid, i glupo je citati i jedne i druge, jer ih nafiluju.
Jbga koga god da roknu a da ne stigne da zasere motku kompletno proglasice ga cudotvorcem. Nije to samo kod nas, svugde je to...
A offtopic jeste ali su rasprave o politici bez poente. Razumljive su mi one koje su bas u zizi tipa paradiranje i sranja po kosovu, ali ovo nema poentu, tekstova jedne i druge strane pun q, samo se mlati prazna slama...
Toliko.
X FRAME:
--- Citat: BBBbbb Oktobar 08, 2011, 09:36:19 posle podne ---Zna se ciji je koji tabloid, i glupo je citati i jedne i druge, jer ih nafiluju.
Jbga koga god da roknu a da ne stigne da zasere motku kompletno proglasice ga cudotvorcem. Nije to samo kod nas, svugde je to...
A offtopic jeste ali su rasprave o politici bez poente. Razumljive su mi one koje su bas u zizi tipa paradiranje i sranja po kosovu, ali ovo nema poentu, tekstova jedne i druge strane pun q, samo se mlati prazna slama...
Toliko.
--- Kraj citata ---
TEkst sam postavio da se procita jer je sam po sebi interesantan ( kao sto svako moze da okaci neki tekst koji smatra da ce nekom biti interesantan ) i verovatno ce zanimati nekoga . Nema potrebe za takvim komentarima jer je to tvoje licno misljenje ( koje meni licno ne smeta ) a ne stav svih ovde .
VeljaP:
za Nesu Bogdanovica sam znao, cak je bila i obustavljena ostavniska, jel kad su krenuli da citaju, vidjeli da ce biti svasta
jbt drzava je 2000. presla iz ruku nesposobnih u ruke lopva, sa konja na glavu....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju