Ostalo > Offtopic

PISMENI RAD MOG SINA

<< < (5/7) > >>

Branislav1984:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Oktobar 18, 2011, 10:04:51 pre podne ---..zaboravih da javim a EXTREME me je pitao
OCENA JE bila 5 !!!

--- Kraj citata ---

super !!!!  aj casti neki whey :D

Milos Zivanovic:
ne znam koliko ima godina, ali vrlo trezveno razmisljanje... svaka cast... samo neka prati srce kao i do sada i rezultati nece izostati...  ;)

Pedja_Petrovic:
da se trud isplati - kazu ljudi!!!

USLEDIO JE POZIV ZA REPREZENTACIJU i to sa 94 god (godiste koje je ovog leta osvojilo bronzu na sv prvenestvu u Turskoj za mladje kategorije) izgubivsi u pulufinalu od ekipe koja je bila na kraju prva (danska) a u takmicarskom telu po grupama ih pobedise sa 16 razlike ;D ;D ;D
nije ni bitno
kada sam sinoc obavesten o tome... :) :)

--- Citat ---Тrener каdetske reprezentacije Srbije, Аleksandar Savic, оbjavio је spisak igraca na које racuna na trenaznom centru u Аleksandrovcu, 4.decembra. Na spisku se nalazi 24 igraca.
9.Ognjen Petrovic
Cestitam sine!
--- Kraj citata ---

http://rss.org.rs/#vest:4096

vlada sin:
Cestitke za buduceg Kristijansena, samo zdravlje neka ga sluzi a da karakter i volju poseduje to vec znamo. Samo napred pa da Pedja jedan dan okrene jedno pragnje kad bude neki Kil ili Barsa pokucao na vrata:-)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: vlada sin  Decembar 01, 2011, 06:49:07 pre podne ---Cestitke za buduceg Kristijansena, samo zdravlje neka ga sluzi a da karakter i volju poseduje to vec znamo. Samo napred pa da Pedja jedan dan okrene jedno pragnje kad bude neki Kil ili Barsa pokucao na vrata:-)

--- Kraj citata ---

ma cika peki ce da okrene i vola ako dodje do te situacije hahhahahahah
a za sada-neka ga samo zdravlje prati i sluzi kao sto si rekao..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju