Ostalo > Offtopic

NEW: Unseen Synthol Freaks!

<< < (2/4) > >>

jocifer:
Lik na 1:36 pobedio....

Lazar Popovic:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Oktobar 13, 2011, 04:16:18 pre podne ---
--- Citat: Lazar Popovic  Oktobar 12, 2011, 10:05:00 posle podne ---@Vladar

kako se synthol odstrani iz tela? mora li da se sece pa da se vadi? i sta se desava ako ostane u telu predugo?

--- Kraj citata ---

odstratni se hirurski a ako krene da trazi sam put napolje jao ga si onome ko ga je uzeo..
dolazi do ozbiljnih zdravstvenh problema..posledica moze da bude smrt..
jedan deo synthola i sam misic apsorubuje ali u najvecem borju slucajeva se zagnoji kao strana materija jer je telo kao takvu i prepoznaje..

--- Kraj citata ---
Jos nesto Pedja-koliko vremenski ostaje u tom da kazem obliku misica tj kad postaje bezoblicna masa? (mozda pitam sad previse gluposti,ali zivo me interesuje sta se desava sa ovim frikovima) :)

vlada sin:

--- Citat: Lazar Popovic  Oktobar 13, 2011, 08:14:41 pre podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Oktobar 13, 2011, 04:16:18 pre podne ---
--- Citat: Lazar Popovic  Oktobar 12, 2011, 10:05:00 posle podne ---@Vladar

kako se synthol odstrani iz tela? mora li da se sece pa da se vadi? i sta se desava ako ostane u telu predugo?

--- Kraj citata ---

odstratni se hirurski a ako krene da trazi sam put napolje jao ga si onome ko ga je uzeo..
dolazi do ozbiljnih zdravstvenh problema..posledica moze da bude smrt..
jedan deo synthola i sam misic apsorubuje ali u najvecem borju slucajeva se zagnoji kao strana materija jer je telo kao takvu i prepoznaje..

--- Kraj citata ---
Jos nesto Pedja-koliko vremenski ostaje u tom da kazem obliku misica tj kad postaje bezoblicna masa? (mozda pitam sad previse gluposti,ali zivo me interesuje sta se desava sa ovim frikovima) :)

--- Kraj citata ---
Lazare priznaj da razmisljas o ovome:) Salim se naravno. I mene interesuje sta se desava, ne mogu da verujem da neko moze ovo da uradi pri cistoj svesti.

Pionesa:
Aha vidim ja nove pucace sintola ;D

Lazar Popovic:

--- Citat: Pionesa  Oktobar 13, 2011, 12:26:00 posle podne ---Aha vidim ja nove pucace sintola ;D

--- Kraj citata ---
Mi to zbog tebe pitamo  ;D nesto si nam sumljiv u zadnje vreme  ;D  ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju