Ostalo > Offtopic
NEW: Unseen Synthol Freaks!
jocifer:
Lik na 1:36 pobedio....
Lazar Popovic:
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 13, 2011, 04:16:18 pre podne ---
--- Citat: Lazar Popovic Oktobar 12, 2011, 10:05:00 posle podne ---@Vladar
kako se synthol odstrani iz tela? mora li da se sece pa da se vadi? i sta se desava ako ostane u telu predugo?
--- Kraj citata ---
odstratni se hirurski a ako krene da trazi sam put napolje jao ga si onome ko ga je uzeo..
dolazi do ozbiljnih zdravstvenh problema..posledica moze da bude smrt..
jedan deo synthola i sam misic apsorubuje ali u najvecem borju slucajeva se zagnoji kao strana materija jer je telo kao takvu i prepoznaje..
--- Kraj citata ---
Jos nesto Pedja-koliko vremenski ostaje u tom da kazem obliku misica tj kad postaje bezoblicna masa? (mozda pitam sad previse gluposti,ali zivo me interesuje sta se desava sa ovim frikovima) :)
vlada sin:
--- Citat: Lazar Popovic Oktobar 13, 2011, 08:14:41 pre podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 13, 2011, 04:16:18 pre podne ---
--- Citat: Lazar Popovic Oktobar 12, 2011, 10:05:00 posle podne ---@Vladar
kako se synthol odstrani iz tela? mora li da se sece pa da se vadi? i sta se desava ako ostane u telu predugo?
--- Kraj citata ---
odstratni se hirurski a ako krene da trazi sam put napolje jao ga si onome ko ga je uzeo..
dolazi do ozbiljnih zdravstvenh problema..posledica moze da bude smrt..
jedan deo synthola i sam misic apsorubuje ali u najvecem borju slucajeva se zagnoji kao strana materija jer je telo kao takvu i prepoznaje..
--- Kraj citata ---
Jos nesto Pedja-koliko vremenski ostaje u tom da kazem obliku misica tj kad postaje bezoblicna masa? (mozda pitam sad previse gluposti,ali zivo me interesuje sta se desava sa ovim frikovima) :)
--- Kraj citata ---
Lazare priznaj da razmisljas o ovome:) Salim se naravno. I mene interesuje sta se desava, ne mogu da verujem da neko moze ovo da uradi pri cistoj svesti.
Pionesa:
Aha vidim ja nove pucace sintola ;D
Lazar Popovic:
--- Citat: Pionesa Oktobar 13, 2011, 12:26:00 posle podne ---Aha vidim ja nove pucace sintola ;D
--- Kraj citata ---
Mi to zbog tebe pitamo ;D nesto si nam sumljiv u zadnje vreme ;D ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju