General Bodybuilding Discussion > Članci
ARIMIDEX
tenssa:
--- Citat: AragornxDD Novembar 17, 2013, 02:43:48 posle podne ---a sta mislite o kombinaciji recimo dianabol 20 mgplus anavar 20 mg dnevno??....hocu da izbegnem uzimanje testosterona sto vise mogu :) pozdrav
--- Kraj citata ---
Daj mi jedan normalan razlog zasto bi izbjegavao testosteron na kuri?
Nisu za tebe jos roidsi, vjeruj, neko ko se zeli puci i postavlja ovakva pitanja...
filip85:
--- Citat: tenssa Novembar 17, 2013, 03:47:40 posle podne ---Daj mi jedan normalan razlog zasto bi izbjegavao testosteron na kuri?
--- Kraj citata ---
pa zent od igle, 99% :)
AragornxDD:
pa ovako...najvise zbog toga sto se plasim opadanja kose...e sada znam da dianabol nije bas najbolji izbor sot se toga tice...ali posto je oralni,ne ostaje u telu mnogo dugo i ako primetim nezeljene efekte mogu samo da prestanem da ga koristim i to je to posle 10 ak sati vise ga necu imati u sebi a snjim ce otici i moguci nezeljeni efekti...dok testosteron ostaje mnogo duze u teluu...sa nolvadexom ili airmidexom sam hteo da izbegnem zadrzavanje vode :)...a anavar zanm da je dobar za kvalitet misica tj definiciju p-a sam mislio da je mozda ovo dobra kombinacija :)
filip85:
da, opadanje kose je najgora nuspojava koju možeš da imaš, briga ti je potpuno opravdana...
a što se ostatka posta tiče, ne vredi ni komentarisati... glupo je ponavljati po 100x ali zaboravi na steroide par godina, sa ovakvim razmišljanjem i planovima jasno je da ti je još uvek prerano...
tenssa:
--- Citat: filip85 Novembar 17, 2013, 04:48:19 posle podne ---
--- Citat: tenssa Novembar 17, 2013, 03:47:40 posle podne ---Daj mi jedan normalan razlog zasto bi izbjegavao testosteron na kuri?
--- Kraj citata ---
pa zent od igle, 99% :)
--- Kraj citata ---
Da, to mi izmaklo...
Aragorn, batali steroide, nemas ni najmanji pojam o tome, jednostavno batali, napravices sebi vise stete nego koristi...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju