General Bodybuilding Discussion > Članci
ARIMIDEX
AragornxDD:
u redu...poslusacu vas....necu uzeti..ali znam i za ostale mnogo gore nispojave koje donosi uzimanje dianabola...ali sam mislio da pri ovim manjim dozama ne moze doci do njih.....evo postavicu sada moju ishranu i suplementaciju koju koristim pa mi recite sta mislite o tome...i da li bi nesto moglo da se doda...
1. obrok 100 gr ovsenih sa mlekom
2. 150 gr piletine sa pecenim krompirom plus cedevita plus vitamin C time release 300 mg
3.150 gr juneceg buta sa pirincem i nekom salaticom
4.oborok tunjevina.... + C vit. (takodje ima u sebi i kompleks b vitamina)
posle treninga pijem mass fussion kao i pred spavanje....uz svaki oborok ide hleb naravno ali ne mnogo 2,3 parceta...
Pre treninga pijem xpand extreme pump...
E sada razmisljam da li bi mozda bilo bolje da ovaj gejner zamenim sa nekim proteinom...posto sam cuo da je svaki hejner samo malo whey a plus secer? xvala puno pozdrav :)
damirjam:
losa ti je hrana a hoces na sterose...bro..pojacaj malo tu ishranu ubaci tu mesa malo vise..malo rize...itd...
a to sto si cuo za gejner..uzmi taj gejner i procitaj sta pise na njemu...mislim to ti je vrlo jednostavno da sam zakljucis ....
AragornxDD:
pazi imam 65 kg...mesa nmg vise da jedem ni da hocu...ovaj gejner pijem 250 gr dnevno...posle treninga jednom izmedju obroka i pred spavanje kao dopunu ishrani...pa o onome sto na njemu pise on je dobar ali jedan decko sa fejsbuka mi rece da su svi oni smece i da ne sluze nicemu e sad ne znam koga tu da slusam O.o ....ubacujem i pirinac,ella sir i jaja kuvana narocito i ujutru neki put ubacim 3 jaja umesto ovsenih kad mi se smuce bas....kombinujem ...trudim se da drzim unos proteina preko 2.5 gr po kilogramu....to uglavnom bude oko 3 gr. po kilogramu dnevno....
damirjam:
otvori svoju temu kao covjek i tamo pisi sve..kako treniras kako se hranis i sta ti je cilj i sve ostalo nemoj ovde pisati....Radi tebe bolje...Pozz
filip85:
da ne otvaram novu temu, ali pošto je ovde pominjan Proscar u prvom postu, interesuje me da li je neko imao konkretno iskustvo sa ovim lekom?
za sad samo informativno pitam jer mi nekoliko simptoma ukazuje na povišen nivo DHT-a u toku ciklusa...
čačkao sam malo po netu i vidim da je dosta "popularan" kod rešavanja problema ćelavosti i kod ljudi koji nemaju veze sa hemijom, ali da je za tu svrhu "terapija" praktično doživotna (mislim 1mg dnevno)... osim toga, da li bi on možda pomogao i kod problema sa aknama, ako su one izazvane povišenim DHT-om, eventualnih problema sa prostatom, i sl?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju