Ostalo > Offtopic

PERSONALNI TRENERI IZ EXTREME GYM-a!

<< < (5/11) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Vladar ---
--- Citat: LUC1FER ---A zar ti nije nekad palo na pamet da neko moze da bude instruktor koji je ranije trenirao, prestao a poseduje ogromno znanje npr...samo pitam...jer sam upoznao par takvih...uglavnom nije tako ali ima izuzetaka
--- Kraj citata ---

Pa vecina njih je nekada izgledala "fenomenalno", ali trenutno nisu nesto u formi... da, da kako da ne...
Ako mogu bivsi bodi bilderi, koji su presli u trenerske vode da sa 50 godina izgledaju dobro to mi nesto znaci, napr: Charless Glass ili recimo jedan Sarcev, to je prava stvar, a ti likovi koji imaju "teoretsko" znanje, odnosno nisu u stanju da odrzavaju pristojan i dobar izgled svakako mi nece biti od pomoci, niti me motivisati da budem bolji nego sto jesam...

Po fitness klubovima redovno se pojavljuju neki propali sportisti kojima su klubovi zavrsili DIF pa sada prosipaju pamet drugima... Da ne bih bio pogresno shvacen neko moze da zavrsi Dif i da svoje znanje iz fitnessa i bodi-bildinga stekne i dopuni na drugaciji nacin i to sve super, ali ovi sto o sportu znaju toliko da demonstriraju rukometni trokorak, a literatura koju koriste, a vezana je za sport, su kvote iz kladionice me definitivno ne interesuju...

I da ti odgovorim decidno: Ne, taj koji ima "ogromno znanje", a izgleda lose me ne moze natjerati da od njega trazim savjet ili bilo sto drugo...

:wink:
--- Kraj citata ---
...BRAVO..SJAJNO RECENO

Corey:

--- Citat: Vladar ---
I da ti odgovorim decidno: Ne, taj koji ima "ogromno znanje", a izgleda lose me ne moze natjerati da od njega trazim savjet ili bilo sto drugo...

:wink:
--- Kraj citata ---

i ja teram istu filozofiju iako je možda pogrešno, ali kada me zaustavi lik u mojoj teretani koji radi masu godinu dana i vuče pivski stomak za koga ne bi rekli da je digao guzicu iz stolice i krene da ti sere kako radiš sa "smešnim težinama" i da treba da radiš "prave serije" a da ga pritom ništa nisi pitao dođe ti da ga oteraš u.... :lol:

Sasa Dimitrijevic:
Dobro Corey, to je sad malo druga tema. Takvih "likova" koji svima sole pamet ima u svakom gradu i u svakoj teretani. Ali ovi momci sa pocetka price, a pogotovu Voja, su olicenje jednog pravog profesionalizma, u pravom smislu reci. Kao sto rece Vladar, ako si profesionalac, onda se shodno tome ponasaj i izgledaj kao profesionalac.

Kekka:
O vojinom izgledu je suvisno pricati!
Slike stvarno ostavljaju bez teksta!
Jako interesantno je to, da kad je voja u duksu i trenerci, nikada ne bi ste rekli da je on i priblizno ovakav!

Lik je totalno normalan! Kad ga vidim u trenerci, mozda bih rekao da je nekada trenirao fudbal... i to je to..

Kad pogledam sebe i njega u duksu, ispada da sam ja krupniji od njega..

FENOMENALNO! Sta drugo reci...

Ako bi nekad imao novca da platim instruktora, definitivno bi to bio on.

Sasa Dimitrijevic:

--- Citat: Kekka ---Kad pogledam sebe i njega u duksu, ispada da sam ja krupniji od njega..
--- Kraj citata ---

Ajd skini se i stani pored njega. :D

Salim se naravno. To je ono sto ja zovem - spremnost.
U laksim kategorijama - laka, srednja... na takmicenjima u vecini slucajeva pobedjuje onaj takmicar, koji kada je obucen, lici na nekog fudbalera, ali kada se skine.......

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju