Ostalo > Offtopic
PERSONALNI TRENERI IZ EXTREME GYM-a!
Vojislav:
Bravo imenjače! :wink:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Voja ---Hvala svima na pozitivnim komentarima. Svako ko dodje u Extreme gym na dobrom je putu, da uz dobre trenere i najbolje sprave, ostvari zeljene rezultate. Pozdrav svima i trudicu se da od sada malo cesce dolazim na ovaj forum.
--- Kraj citata ---
..pa trebalo bi direktore.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ĐORĐE KOLUNDŽIJA:
Moj veliki prijatelj i brat Voja Dobrić...zajedno smo počeli da radimo ovaj trenerski posao u tad čuvenoj teretani top form u Sava centru...uvek sam ga mrzeo što genetski ima nizak nivo masti tokom cele godine...dok sam ja gulio pirinač i belo meso i gojio se od "vazduha" on je jeo šta je stizao i ništa mu se nije lepilo! :( A kad vam kaže kako je ubacio kardio uz dijetu,ne zanosite se-to znači 3xnedeljno po pola sata...
Voja je odličan trener i po obimu posla,možda radi najbolje od svih nas!(i posle neka kažu kako smo svi mi treneri sujetni!)
A što se sadašnje forme tiče-odlično!Moglo bi da bude bolje da se u zadnje vreme nije nešto ulenjio(ne računajući "povredu")!-to je konkretno odgovor i tebi Dobriću na to što si mi tražio da prokomentarišem slike...ne smem mnogo da te ocrnim jer se hranimo u istoj menzi! :twisted:
KasperskY:
Vecina trenera nije sujetna nego su kompleksasi...pogotovu ove fitnes instruktorke sto medjusobno vade oci!
Kolundzija itekako ste sujetni pa cak i ti bez obzira na komentar koji si izneo (kazem ti to na osnovu zajednickih prijatelja)!
Ne mislim nista lose i molim te bez ikakve ljutnje, samo sam hteo da prokomentarisem recenicu koju si naglasio!!!
H2SO4:
osnovne karakteristike dobrog personalnog trenera:
1) da zna svoj poso!
2) da se ne preserava i ne smara zene po teretanama
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju