Ostalo > Offtopic
Pomoc oko kompa
nbg-v:
da bi ne bi bespotrebno trosio sate i sate u nekim pokusajuma koji ce mozda pomoci ali verovatno nece- reinstaliras windows i svi problemi reseni.....
A inace jednom u 6 meseci bi trebalo to raditi, imao problema ili ne... jer se vremenom gomilaju raznorazne gluposti i registri koji ostaju sve dok se "ne presece" sistem
tenssa:
Meni treba oko sat vremena da vratimsistem kakav i treba da bude, radim to svakih par mjeseci.
Gurke:
jebeno je to za mene,necu nista cackati oko toga...
nego kad bi reistalirao windows jel ima neka opcija da se nebrisu podaci ... ?
nbg-v:
--- Citat: Gurke Oktobar 20, 2011, 09:12:39 posle podne ---jebeno je to za mene,necu nista cackati oko toga...
nego kad bi reistalirao windows jel ima neka opcija da se nebrisu podaci ... ?
--- Kraj citata ---
nema... sve sto je u "C:" sistemu se brise.. moras sve programe ponovo da instaliras..
tanatos:
--- Citat: nemanja1234 Oktobar 20, 2011, 09:10:43 pre podne ---Sanse su da ti ovo 99% nije do virusa niti raznoraznih spyware-a.
BTW, ako hoces antivirus kloni se i bitt defender-a i Avast-a (njega sam licno probao na 3 kompa i to razlicite verzije, i kada sam hteo da ga izbacim morao sam da preinstaliram ceo sistem. Ni safe mod niti raznorazni softveri nisu pomagali... a i ovako je osrednji antivirus).
Ako hoces antivirus onda je neprikosnoven Kaspersky!
Od anti-malware, spyware, adware... programa definitivno najbolji Malwarebytes' Anti-Malware. Ako bude zescih problema onda samo HijackThis. On ce ti dozvoliti da brises sve zivo (pa i sve komponente tvog operativnog sistema), tako da ti je za njega potrebno znanje... On ti je odlican kada ni reinstalacija operativnog sistema ne pomaze...
A sto se tice konkretno tvog problema:
http://lmgtfy.com/?q=One+or+more+ActiveX+controls+could+not+be+displayed
--- Kraj citata ---
znaci! neka prodje Kaspersky! NE NIKAKO AVAST RASPALI! ILI NE DAJ BOZE AVG!
Pa posle, pustis malware bytes da ceslja, i da vidis kako "pogura" viruse ka Kasperskom.
A to kad prodje, evo ti active X pa ga ponovo instaliraj:
http://download.cnet.com/windows/activex/
p.s. brisanje systema je najgora opcija. Smoris se dok sve podesis...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju