Ostalo > Offtopic
Ubijen Gadafi...
Branislav1984:
--- Citat: vlada sin Oktobar 22, 2011, 09:48:01 pre podne ---
--- Citat: pirat Oktobar 22, 2011, 12:57:25 pre podne ---ma stoka bre primitvna... a ovoj amrici niko ali niko ne moze nista ... jbt sta god da zacrtaju sebi sprovedu u delo... zajebana svetska sila...
--- Kraj citata ---
Ali nicija nije gorela do zore,mislim i da cemo mi biti svedoci kada krene raspad sistema a onda ce tek sve da ode u tri lepe:-)
--- Kraj citata ---
da, to je realno stvari se menjaju velikom brzinom da cisto sumnjam da ce Vasington trajati kao Rim...
Branislav1984:
http://www.mondo.rs/s221513/Info/Svet/Rojters-_Gadafi_uhvacen_ponizen_i_ubijen.html
sasacg:
--- Citat: Lazar Popovic Oktobar 21, 2011, 03:31:32 posle podne ---
-A kad Putin odgodine postane predsednik opet,ovako nesto ocekujem i na Kavkazu kao i u srednjoj Aziji ko ne bude hteo da se prikloni Rusiji (jer iskreno sve ovo u vezi Libije deluje kao jedan dobar dogovor USA,Rusije i Kine).
--- Kraj citata ---
Brate,kako mozes da poredis Rusiju koja hoce da resi problem na svojoj teritoriji i Ameriku koja napada jednu nezavisnu zemlju koja nikom nista lose nije uradila?
Lazar Popovic:
--- Citat: sasacg Oktobar 22, 2011, 11:16:24 pre podne ---
-A kad Putin odgodine postane predsednik opet,ovako nesto ocekujem i na Kavkazu kao i u srednjoj Aziji ko ne bude hteo da se prikloni Rusiji (jer iskreno sve ovo u vezi Libije deluje kao jedan dobar dogovor USA,Rusije i Kine).
--- Kraj citata ---
Brate,kako mozes da poredis Rusiju koja hoce da resi problem na svojoj teritoriji i Ameriku koja napada jednu nezavisnu zemlju koja nikom nista lose nije uradila?
--- Kraj citata ---
Nemoj to shvatiti kao poredjenje odmah,ali mislim da cemo uskoro (kroz par god) isto tako nesto videti i od Rusije i Kine,nesto se mnogo zblizavaju,tako da verujem da je ostatak Azije najebao uskoro.
sasacg:
--- Citat: Lazar Popovic Oktobar 22, 2011, 11:19:04 pre podne ---
--- Citat: sasacg Oktobar 22, 2011, 11:16:24 pre podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Nemoj to shvatiti kao poredjenje odmah,ali mislim da cemo uskoro (kroz par god) isto tako nesto videti i od Rusije i Kine,nesto se mnogo zblizavaju,tako da verujem da je ostatak Azije najebao uskoro.
--- Kraj citata ---
Rusija moze da sredi stanje u Ceceniji,a Kina da vrati svoj Tajvan...Nista drugo tipa neka osvajacka politika prema nezavisnim zemljama,ne verujem da je opcija...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju