General Bodybuilding Discussion > Članci

SVE STO TREBA DA ZNATE O SERIJAMA

<< < (3/11) > >>

vlada sin:
Evo zmaju za tebe  da ne odustanes posle dve serije bidzisa:

Fat Dragon:
To brate.

SERGE:

--- Citat: daka pg  Novembar 10, 2011, 10:34:21 pre podne ---zar nije preveliki stres za ruke ako radis tu da se tako izrazim varijaciju super serija bez pauze? ok je jedan put mjesecno da shokiras misice,al svaki trening... cini mi se da je vecina slozna na forum da je bolje raditi super serije sa 1min pauze izmedju bicepsa i tricepsa. naravno ovo mislim na vjezbache koji nemaju suplemente  potrebne da  izbjegnu katabolizam.

--- Kraj citata ---
Koristim osnovne suplemente :whey,kreatin i glutamin.Kad nemam suplemenata,ne radim trening.
Zasto mislis da je preveliki stres kad su biceps i triceps jedan nasuprot drugog i dok jedan radis ovaj se drugi fakticki odmara,i 30 sek. izmedju ove dvije vijezbe je sasvim dovoljno.
Zavisi od osobe do osobe,meni npr. nikako ne odgovara da odradim sve vijezbe za triceps pa da onda predjem na biceps ili obratno.Kako mislis varijacija superserije,zar ovo nije klasicna superserija?

BUKAS:
kad nemas supse ne radis uopste trening ili super setove?

daka pg:

--- Citat: SERGE link=topic=24568.msg304043#msg304043 date=1320943749[quote author=SERGE  Novembar 10, 2011, 05:49:09 posle podne ---
--- Citat: daka pg  Novembar 10, 2011, 10:34:21 pre podne ---zar nije preveliki stres za ruke ako radis tu da se tako izrazim varijaciju super serija bez pauze? ok je jedan put mjesecno da shokiras misice,al svaki trening... cini mi se da je vecina slozna na forum da je bolje raditi super serije sa 1min pauze izmedju bicepsa i tricepsa. naravno ovo mislim na vjezbache koji nemaju suplemente  potrebne da  izbjegnu katabolizam. 

--- Kraj citata ---
Koristim osnovne suplemente :whey,kreatin i glutamin.Kad nemam suplemenata,ne radim trening.
Zasto mislis da je preveliki stres kad su biceps i triceps jedan nasuprot drugog i dok jedan radis ovaj se drugi fakticki odmara,i 30 sek. izmedju ove dvije vijezbe je sasvim dovoljno.
Zavisi od osobe do osobe,meni npr. nikako ne odgovara da odradim sve vijezbe za triceps pa da onda predjem na biceps ili obratno.Kako mislis varijacija superserije,zar ovo nije klasicna superserija?

--- Kraj citata ---
[/quote]Koristim osnovne suplemente :whey,kreatin i glutamin.Kad nemam suplemenata,ne radim trening.
[/quote]     

Ja se izvinjavam al nisi bio naveo koje suplem koristis i po tome sa zakljucio da ih ne koristis, a i taj izbor suplementacije mogao bi da pojachas sa BCAA ako vec nemas za tecne amino s obzirom koji tiptreninga radis. Naravno da je preveliki stres za tako malu misicnu partiju kao sto su ruke raditi dvije vjezbe bez pauze( ponovo naglasavam  mislim na vjezbache bez suplemenata) posto i biceps i triceps cine jednu cjelinu tjs ruku. Koliko god ti htio da da ti je jedan misic odmara dok radis drugi i on ucestvuje u pokretu naravno ne koliko i ciljani misic,naravno ukoliko nisi napredni vjezbac sa dugim stazom koji uspije da izoluje ciljani misic do te mjere da samo njega "cilja".
U pravu si to su klasicne serije ko je si naveo al kao svaki tip treninga ima svoje varijacije koje sebiprilagodjavas. 
Kazem ti isprobao sam u praski te klasicne super serije,bez suplemenara,nista dobro nisam napravio...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju