General Bodybuilding Discussion > Članci
SVE STO TREBA DA ZNATE O SERIJAMA
vlada sin:
--- Citat: SERGE Novembar 15, 2011, 05:07:38 posle podne ---"Serge, opusti se, zna Filip sta prica, nije on tebi gurnuo prst u oko, nema potrebe za "vikanjem" tj velikim slovima. Sve full."
Iskreno,malo me je iznervirala prva recenica "modulator"- a,a ne Filipa pa sam zbog toga reagovao malo impulsivno,izvinjavam se zbog toga.
Filipovo misljenje stvarno postujem,ali ne mogu reci da se i slazem sa njim sto se suplemenata tice.
"Negde si napisao da si 172 visok a tezak 75kg osim ako nisi u takmicarskoj formi sa 75kg, rekao bih da ti trebas prvo da kidas po ishrani pa tek onda da brines o prahu i super,drop,gigant setovima. Ponavljam, ne guram ti ni ja prst u oko, sve je dobronamerno. Pozdrav"
Da,ta visina i ta tezina je u pitanju,samo je problem sto sam ektomorph,samim tim sam poprilicno cist i kad radim na masi.Moj najveci problem su noge(iako ih radim na pocetku sedmice,tj. prvi trening),tu sam najslabiji pa mi zbog toga nedostaje kilaze,jbg genetika.Ostalim mis. part. sam poprilicno zadovoljan.
E sad znas moju tezinu pa prati sta sam samo danas pojeo
-sedam jaja+2 zum.+100g zob pah...250g bijelog mesa+75g rize...250g bijelog+75g rize...250g bijelog+400g krompira...trening...pwm whey+glutamin+kreatin+dex...80g zob. pah+whey+kikiriki...250g mladog sira(do kraja dana ce biti tako)
Jel" ovo losa ishrana za nekog ko ima 75 kg???Moj najveci problem je moj metabolizam i genetika.
Pozdrav i tebi :)
--- Kraj citata ---
Ovde ima hrane da se utovis bas lepo , ja jedem za trecinu manje i tovim se samo tako.
TeH FiLiP:
--- Citat: Pedja_Petrovic Novembar 15, 2011, 04:12:09 posle podne ---
--- Citat: TeH FiLiP Novembar 15, 2011, 12:13:07 posle podne ---pa cek,mlecni protein jeste 80%kaz 20% whey. Mleko nije losa opcija zbog toga,vec jer ima laktozu koja je beskorisna cak i ako je u pitanju 0% masti,to je najveca razlika. Inace melcni protein bi bio perfekcija da nema laktoze i masti,odma ispod jajata po bioloskoj vrednosti.Nazalost ta mast i laktoza jebu stvari :) zato pravi naziv wheya i jeste KONCENTRAT,jer je izbaceno svo sranje koje ne valja itd.
--- Kraj citata ---
znas da ulepsas stvari-realno
ja sam rekao isto sto i ti ,samo sto ti to umotas pa izlgeda pristojnije i kulturnije
gde pise da sam ja rekao da mleko ne sastoji cassein,i ne sadzi whey vec surutku od koje se pravi whey?
a da ne idem dalje da je taj cassein u stvari PRLJAVI I NE PRECISCENI CALCIUM CASSEINAT koji u tom obliku,toj kolcini i formi moze samo bude idelan da SRACKU!!!
i tako...:D
--- Kraj citata ---
a to si mislio :D naravno,nije to taj whey i kazein kakav je u maks sredjenom koncentratu,kao sto rekoh to je bolja opcija,ali cak i taj "los" kazein je mnogo vredniji od tipa piletine recimo.A to oko sracke jbg,to je vec individualna stvar,znam ljude koji su imali sracku od obicnog wheya jer su toliko soetljivi na laktozu,a ja sibnem litar ipo mleka i ko nov :D a ja sad vidim da je naslov teme serije :D ahahah koji off
Pedja_Petrovic:
hhahah
probaj sa litar i po jogurta
naravno da sam mislio na druge oblike whey proteina a sigurno se ne bih kladio na to da je litar mleka bolji od dobre kllope ako se vec tako mora...itd
SERGE:
--- Citat: BUKAS Novembar 15, 2011, 05:13:52 posle podne ---posle pwma sto takav obrok?
--- Kraj citata ---
Znam da ovo nije bas dobar obrok,na to mi je i Pedja ukazao.Ali iskreno,jos nisam nasao vremena da ovo malo korigujem,ali promjenicu,sigurno :)
SERGE:
--- Citat: vlada sin Novembar 15, 2011, 05:30:17 posle podne ---
--- Citat: SERGE Novembar 15, 2011, 05:07:38 posle podne ---"Serge, opusti se, zna Filip sta prica, nije on tebi gurnuo prst u oko, nema potrebe za "vikanjem" tj velikim slovima. Sve full."
Iskreno,malo me je iznervirala prva recenica "modulator"- a,a ne Filipa pa sam zbog toga reagovao malo impulsivno,izvinjavam se zbog toga.
Filipovo misljenje stvarno postujem,ali ne mogu reci da se i slazem sa njim sto se suplemenata tice.
"Negde si napisao da si 172 visok a tezak 75kg osim ako nisi u takmicarskoj formi sa 75kg, rekao bih da ti trebas prvo da kidas po ishrani pa tek onda da brines o prahu i super,drop,gigant setovima. Ponavljam, ne guram ti ni ja prst u oko, sve je dobronamerno. Pozdrav"
Da,ta visina i ta tezina je u pitanju,samo je problem sto sam ektomorph,samim tim sam poprilicno cist i kad radim na masi.Moj najveci problem su noge(iako ih radim na pocetku sedmice,tj. prvi trening),tu sam najslabiji pa mi zbog toga nedostaje kilaze,jbg genetika.Ostalim mis. part. sam poprilicno zadovoljan.
E sad znas moju tezinu pa prati sta sam samo danas pojeo
-sedam jaja+2 zum.+100g zob pah...250g bijelog mesa+75g rize...250g bijelog+75g rize...250g bijelog+400g krompira...trening...pwm whey+glutamin+kreatin+dex...80g zob. pah+whey+kikiriki...250g mladog sira(do kraja dana ce biti tako)
Jel" ovo losa ishrana za nekog ko ima 75 kg???Moj najveci problem je moj metabolizam i genetika.
Pozdrav i tebi :)
--- Kraj citata ---
Ovde ima hrane da se utovis bas lepo , ja jedem za trecinu manje i tovim se samo tako.
--- Kraj citata ---
Vidis,a ja sa ovim rezimom,koji upraznjavam vec duze vrijeme,jedva dobijem kilogram u dva mijeseca.Jbg. tako mi grah pao :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju