Ostalo > Offtopic

Koja je to majca EXTREME ?

<< < (9/13) > >>

bajic:
Tanjice najzad si pokazala trbusnjake....
A za rodjendan foruma si rekla da te slike necemo videti jer ima slika boljih zenskih trbusnjaka, ili slicno!!!

Buki:
hehe, I'm not on steroids,
kako imam ja jednu anekdotu....
Bio ja u gradu, na u klubu kad dolazi jedan drug iz teretane sa nekom curom, pozdravljam se ja sanjim i sve fino...
Sutradan u teretani pitam ga koja mu je ona fina drugarica, a on se nasmeja....Kaze, cim te je videla rekla je "neee, ovak tvoj drug ne uzima steroide"  :twisted:  :twisted:
a ja u smeh.... i tako zebancija celo vece ta tu temu....

e sad da li da ja to shvatim pozitivno ili ne ne znam  :oops:

Corey:

--- Citat: Tanjica ---
--- Citat: Corey ---jel se i tanjica dobija u majicu :D
;)
:P
--- Kraj citata ---

Meni ovaj komentar zvuči kao kompliment, pa se zahvaljujem  :D
Mada moguće da sam zbog generacijske razlike nešto pogrešno ukapirala  :oops: Ipak imam duplo više godna od Corey-a  :oops:  :oops:
--- Kraj citata ---

dobro si ukapirala :)
ko još gleda godine :P :D

Tanja U.:

--- Citat: bajic_z ---Tanjice najzad si pokazala trbusnjake....
A za rodjendan foruma si rekla da te slike necemo videti jer ima slika boljih zenskih trbusnjaka, ili slicno!!!
--- Kraj citata ---

Ajooj, pa kad je jos Tanjica pokazala trbusnjake ... Bajicu, nisi informisan izgleda ;)

Tanja U.:

--- Citat: MR.BIG ---Evo moje kolekcije  8)
--- Kraj citata ---

Fenomenalno, priznajem :)
Nego, imam pitanje. Htela bih naruciti od Milosa majicu (crna, bez rukava, sa crvenim slovima), no cisto sumnjam da ce hteti da se "maltretira" zbog slanja samo jedne majice. Reci mi, sa prevozom i svim ostalim ko zna kakvim sve ne troskovima, koliko si platio na kraju? Dosao cika postar na vrata sa paketicem i ti njemu dao koliko para? :)

A kad smo vec kod majica, zna li iko sta se desava sa bb forum majicama ili se na to skroz zaboravilo??

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju