Multimedia > Slike/Muškarci
ALBEERT BECKLES
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Binais ---Ako sam tacno izbrojao ucestvovao je na 110 takmicenja 8O 8O 8O
Respect!
--- Kraj citata ---
...da dobro si izborjao.....ali ..to je 110...oficijalnih.....razumes...
sasacg:
Genijalac!!!
Milos Sarcev:
Albert nas je sve pobedio na Nijagarinim Vodopadima 1991-e godine (iako sam ga ja pobedio prethodne nedelje na mom prvom profesionalnom takmicenju u San Hozeu).
Zasto napominjem OVO takmicenje?
Ako izracunate - videcete da je Albert bio 61-godisnjak kada nas je sve I TO ZASLUZENO pobedio!
Dobro = mozda ga je moj prijatelj Soni Smit mogao pobediti (i po mom misljenju) ali ipak Albert je napravio takvo cudo - da bih mu i ja iz sentimentalnih razloga verovatno bio naklonjen da sam ja sudio...
Ja Alberta uvek pomonjem kada ljudi pocnu da pricaju o njihovim godinama...
Za mene su od tog dana godine ne vazne [(1991-e) kada sam pricao sa Albertom i on mi je rekao - "mlad si onoliko koliko mislis da jesi"....i - "godine su samo broj"...]
Ako je on mogao u sesdesetim da nas sve pobedi - ne treba mi nikakav drugi motiv...
Vinc Tejlor je poceo u kasnim godinama, Dikerson je pobedio na Olimpiji posle 40-og rodjendana, Robinson, Koe i mnogi drugi su bili odlicni i u pedesetim...Bil Perl je fantastican i u sedamdesetim...itd... itd...
Iako ste culi verovatno da sam se ja "penzionisao" - nemojte se cuditi ukoloko me opet budete videli na bini...
Upravo zbog Albertovog rekorda ja cu verovatno morati da se takmicim jos nekoliko puta...
I ja imam 110 takmicenja (38 amaterskih i 72 profesionalna) ali izgleda da Albert ima vise IFBB profesionalnih takmicenja....pa cu morati da ga nadmasim...
Da me je Arnold pozvao na njegovo takmicenje - bio bih na bini vec u martu...ali posto nije...mozda cekam za sledecu godinu?
KasperskY:
Mislim da bi mnogi zeleli ponovo da te vide na bini!Pogotovu mislim da bi ti ipak morao da drzis takav rekord da i nasa zemlja i ubuduce moze da se hvali sa tobom!
sasacg:
Milose,procitao sam negde da ti je cilj 100 profesionalnih takmicenja?Ne znam da li je tacna informacija.Bilo bi stvarno fenomenalno da se vratis :D :D Samo napred
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju