General Bodybuilding Discussion > Članci

5 3 1 FILOZOFIJA

<< < (21/35) > >>

eXe:
najvise sam digao 130x3 xD sto je daleko ispod standarda ovog foruma ali ja sma zadovoljan :) i tu sam skontao da se previse fokusiram na tezine i da ce brzo uslediti neka povreda posto me je malo bolelo desno rame i levi lakat xD... i vratio se klasicnom bb splitu :)

Pedja_Petrovic:

--- Citat --- sto je daleko ispod standarda ovog foruma ali ja sma zadovoljan
--- Kraj citata ---

nema mesta ironiji  ;D ;D
a ja evo npr u zivotu nisam podigao 130 kg pa si me zbog toga fascinirao  :) :)
ali dobro
srbija je rasadnik za PL talente sto se vidi u nasoj temi "kolike su vase max tezine"
samo nemam pojma,kako to kada bude takicenje-nigde nikoga..to mi je bas zanimljiv fenomen

eXe:
pa ja sam imao takmicarske ambicje sto se tice pl nekad davno xd i onda sam shvatio da cucanj nikako ne mogu da dovedem u red (sad je forma jos i dobra kakva je bila ranije cak mislim da ubacim goblet squat i snatch deadlift posto mi ej jako tesko da drzim uspravan torso :(...dok dl i benc mislim da bi mogao dosta ojacati kad bi se fokusirao na to :) al tako preci 550kg na totalu bez jakog cucnja je nemoguce xD mogao sam mozda 430 total xD sad mozda 400 i to pitanje :) milan ce na cucnju preci moj total xDDDD

to za max tezine nebi komentarisao na jednom konkurentskom forumu necu ga imenovati neki lik je ponudio drugom kantu wheija od 5kg za snimak dl od 130kg xD i snimak nikad nije uplodovan... verujem da bi i ovde bila slicna situacija u dosta slucajeva :)

vlada sin:
Mogu ja taj dl od 130 za protejine?

milan0507:
A i vecina nema telefon da snimi u ovom dobu tehnike :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju