General Bodybuilding Discussion > Članci
5 3 1 FILOZOFIJA
BUKAS:
Daj da dignem 130 sa krnjavim ledjima. ;D
Milenadiao:
--- Citat: vlada sin Oktobar 10, 2013, 01:04:03 posle podne ---Mogu ja taj dl od 130 za protejine?
--- Kraj citata ---
Mogu ja pola za 2,5kg?
eXe:
--- Citat: milan0507 Oktobar 10, 2013, 01:05:49 posle podne ---A i vecina nema telefon da snimi u ovom dobu tehnike :)
--- Kraj citata ---
taj rad xDDD
a nisam ja to bio ponudio nego neki lik na osnovu slike drugog lika po proceni da ne moze xDDD
@Milenadiao ja kontam da je taj drugi lik bio u tom fazonu xDDD
a fora je sto i tako neke tezine na krjau se ispostavilo da ljudi ne mogu...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: milan0507 Oktobar 10, 2013, 01:05:49 posle podne ---A i vecina nema telefon da snimi u ovom dobu tehnike :)
--- Kraj citata ---
hahahhahah da da
Pedja_Petrovic:
--- Citat: eXeL0L Oktobar 10, 2013, 01:02:34 posle podne ---pa ja sam imao takmicarske ambicje sto se tice pl nekad davno xd i onda sam shvatio da cucanj nikako ne mogu da dovedem u red (sad je forma jos i dobra kakva je bila ranije cak mislim da ubacim goblet squat i snatch deadlift posto mi ej jako tesko da drzim uspravan torso :(...dok dl i benc mislim da bi mogao dosta ojacati kad bi se fokusirao na to :) al tako preci 550kg na totalu bez jakog cucnja je nemoguce xD mogao sam mozda 430 total xD sad mozda 400 i to pitanje :) milan ce na cucnju preci moj total xDDDD
to za max tezine nebi komentarisao na jednom konkurentskom forumu necu ga imenovati neki lik je ponudio drugom kantu wheija od 5kg za snimak dl od 130kg xD i snimak nikad nije uplodovan... verujem da bi i ovde bila slicna situacija u dosta slucajeva :)
--- Kraj citata ---
aha
pa cek
ja na FB kada gledam tvoje slike :),rekao bih da imas 20-22 god +
a ovde mi zvucis kao da iza sebe imas karijeru od 10 god
pa bilo bi lepo da nas ti pocastis onda sa nekim klipom o tome snatchu,pl,gl,pwm,ml,oprseutvg-u itd?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju