General Bodybuilding Discussion > Članci
5 3 1 FILOZOFIJA
eXe:
25... treniram dosta dugo... veci deo zivota sa losom ishranom... delom zbog lose fin situacije delom zbog jos veceg ubedjenja da u istoj ne moze da se jede ko;lko tolko dobro... generalno fokusirao se na dosta pogresnih stvari u proslosti... i tako radim bukvalno od pocetka srednje pa je bilo tesko uklopiti neku konzistentnost sa poslom(fizikalisanjem) uglavnom u proslosti i srednjom/faxom)pa sma otprilike na svakih pola god koje sam isao pravio pola god pauze... naravno i lenjost je dosta doprinela... ali kad si mladji vise trazis neke izgovore nego razloge da uradis nesto... bar je tako kod mene bilo :)
sntach dl planiram da krenem da radim jel sam video da candito to savetuje za ispravljanje forme cucnja :)
za liftove ako ponudis neki whey kacim snimke xDDD
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---25... treniram dosta dugo... veci deo zivota sa losom ishranom... delom zbog lose fin situacije delom zbog jos veceg ubedjenja da u istoj ne moze da se jede ko;lko tolko dobro... generalno fokusirao se na dosta pogresnih stvari u proslosti... i tako radim bukvalno od pocetka srednje pa je bilo tesko uklopiti neku konzistentnost sa poslom(fizikalisanjem) uglavnom u proslosti i srednjom/faxom)pa sma otprilike na svakih pola god koje sam isao pravio pola god pauze... naravno i lenjost je dosta doprinela... ali kad si mladji vise trazis neke izgovore nego razloge da uradis nesto... bar je tako kod mene
--- Kraj citata ---
pa upravo kako sam i rekao
kada sve skupa skupis i sakupis,tu je 3 god max ako ne i manje
ali dobro...nije ni bitno..
--- Citat ---za liftove ako ponudis neki whey kacim snimke
--- Kraj citata ---
;D ;D
ma pokvariti ce ti se taj dan tel i onda jos i tel da kupim
nemoj bolje....neka :)
Milenadiao:
--- Citat: eXeL0L Oktobar 10, 2013, 01:15:55 posle podne ---@Milenadiao ja kontam da je taj drugi lik bio u tom fazonu xDDD
--- Kraj citata ---
Mislim, ček samo da se vratim u kondiciju, pa možda dođem do 3,5kg wheya :D
eXe:
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 10, 2013, 01:36:39 posle podne ---
--- Citat ---25... treniram dosta dugo... veci deo zivota sa losom ishranom... delom zbog lose fin situacije delom zbog jos veceg ubedjenja da u istoj ne moze da se jede ko;lko tolko dobro... generalno fokusirao se na dosta pogresnih stvari u proslosti... i tako radim bukvalno od pocetka srednje pa je bilo tesko uklopiti neku konzistentnost sa poslom(fizikalisanjem) uglavnom u proslosti i srednjom/faxom)pa sma otprilike na svakih pola god koje sam isao pravio pola god pauze... naravno i lenjost je dosta doprinela... ali kad si mladji vise trazis neke izgovore nego razloge da uradis nesto... bar je tako kod mene
--- Kraj citata ---
pa upravo kako sam i rekao
kada sve skupa skupis i sakupis,tu je 3 god max ako ne i manje
ali dobro...nije ni bitno..
--- Citat ---za liftove ako ponudis neki whey kacim snimke
--- Kraj citata ---
;D ;D
ma pokvariti ce ti se taj dan tel i onda jos i tel da kupim
nemoj bolje....neka :)
--- Kraj citata ---
ne znam sta sam ja tolko zgresio xD al nvm...
kao sto rekoh u zadnjih god dana sotavario veci napredak nego svim zajedno pre toga...
bole gym:
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 10, 2013, 12:40:30 posle podne ---
--- Citat ---
nema mesta ironiji ;D ;D
a ja evo npr u zivotu nisam podigao 130 kg
--- Kraj citata ---
Digao si pola trake bez pojasa to mu dodje 125kg 8)
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju