General Bodybuilding Discussion > Članci

5 3 1 FILOZOFIJA

<< < (24/35) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: eXeL0L  Oktobar 10, 2013, 01:47:48 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Oktobar 10, 2013, 01:36:39 posle podne ---
--- Citat ---25... treniram dosta dugo... veci deo zivota sa losom ishranom... delom zbog lose fin situacije delom zbog jos veceg ubedjenja da u istoj ne moze da se jede ko;lko tolko dobro... generalno fokusirao se na dosta pogresnih stvari u proslosti... i tako radim bukvalno od pocetka srednje pa je bilo tesko uklopiti neku konzistentnost sa poslom(fizikalisanjem) uglavnom u proslosti i srednjom/faxom)pa sma otprilike na svakih pola god koje sam isao pravio pola god pauze... naravno i lenjost je dosta doprinela... ali kad si mladji vise trazis neke izgovore nego razloge da uradis nesto... bar je tako kod mene
--- Kraj citata ---

pa upravo kako sam i rekao
kada sve skupa skupis i sakupis,tu je 3 god max ako ne i manje
ali dobro...nije ni bitno..

--- Citat ---za liftove ako ponudis neki whey kacim snimke
--- Kraj citata ---
;D ;D
ma pokvariti ce ti se taj dan tel i onda jos i tel da kupim
nemoj bolje....neka  :)

--- Kraj citata ---

ne znam sta sam ja tolko zgresio xD al nvm...
kao sto rekoh u zadnjih god dana sotavario veci napredak nego svim zajedno pre toga...

--- Kraj citata ---
ma salim se bre...

Boyan021:
Pozdrav.
Krenuo sam sa ovim programom, fino ide.  Interesuje me kardio kad bi mogao da ubacim?
Znam da kardio iscrpljuje organizam tj snagu pa sam mislio dal bi moglo ovako
Ponedeljak- Military
Utorak-Deadlift + kardio
Sreda odmor
Četvrtak- Bench
Petak- Noge plus neki vid kardia

I još jedan dan npr subota kardio?
kao što se vidi, sve je isto u programu samo je kradio dodat na poslednje dane.
Moram malo da se pokrenem pa bi mi taj kardio dobro dosao plus što bi imao
ceo dan sutra da ormaram.

milan0507:
U kojoj si fazi treninga?

Boyan021:
Prvi mesec. Radio sam do skoro neku svoju verziju powerlifting treninga nešto kao powerbuilding.
Osnovne vežbe plus 3 dodatne. A osnovne sam išao procente na nedeljnom nivou,
70%,80%,90% itd.. znaš već sve, klasika. Ukrutio sam se buraz skroz, moram malo da se
pokrenem. Ja bazen volim, al hladno je sad, a majmuni ne greju pa završim sa temperaturom.
Istezanja neka uvodim a i tibica je tu da se ne lažemo pa bi mi kardio prijao al ne želim da on
ugrozi dalji napredak u programu jer onda sve gubi smisao. Možda lagano da krenem pa da
pičim do max 30min? Nem pojma..

milan0507:
Ako si predebeo radi teze kondicioniranje (naravno postepeno udji u njega)
Ako nabacujes snagu i spremas se za takmicenje radi nesto jako lagano tipa hodanja da ti ne bi oduzimalo od snage na glavnim liftovima
Ako se odrzavas mozes nesto srednjeg intenziteta.Trenutno radim onaj tabata metod nesto lagano da bih poboljsao opstu kondiciju na duze staze.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju