General Bodybuilding Discussion > Članci

5 3 1 FILOZOFIJA

<< < (29/35) > >>

FD:
Hvala NPP što razmenjuješ dragocena iskustva, danas je vrlo teško pravilno se informisati ima mnogo sportskih samozvanih trenera koji grese u radu sa sportistima, recimo u boksu stara garda trenera, itd...
Verujem da je tvoja periodizacija odlična nego ja više nemam mečeve, takmičenja tako da će ovo dobro doći momcima koji se takmiče, radim onoliko koliko povrede i godine dozvoljavaju, to znači dva treninga sedmično snaga u teretani 531 i jedan crossfit i dva do tri boks.
Pokušavam neku mini periodizaciju na nedeljnom nivou ako je to moguće, snaga, eksplozovnost brzina.

FD:

--- Citat: NPP  Decembar 30, 2015, 06:59:58 pre podne ---MP (mada bi ja ovo za potrebe borilačkih sportova uvek menjao za OHP)

--- Kraj citata ---
Nisam baš dobar sa engleskim izrazima za vežbe ali zar MP i OHP nije isto? Do sada sam razlikovao samo MP i Push press

eXe:
verovatno je i mislio push press

FD:

--- Citat: eXe  Decembar 30, 2015, 01:27:41 posle podne ---verovatno je i mislio push press

--- Kraj citata ---
verovatno. Znači mogao bih umesto MP sad da ubacim push press (to i Wendler piše). Izračunam max. na push press i idući trening 531 ubacim njega?

NPP:

--- Citat: FD  Decembar 30, 2015, 12:03:07 posle podne ---Hvala NPP što razmenjuješ dragocena iskustva, danas je vrlo teško pravilno se informisati ima mnogo sportskih samozvanih trenera koji grese u radu sa sportistima, recimo u boksu stara garda trenera, itd...
Verujem da je tvoja periodizacija odlična nego ja više nemam mečeve, takmičenja tako da će ovo dobro doći momcima koji se takmiče, radim onoliko koliko povrede i godine dozvoljavaju, to znači dva treninga sedmično snaga u teretani 531 i jedan crossfit i dva do tri boks.
Pokušavam neku mini periodizaciju na nedeljnom nivou ako je to moguće, snaga, eksplozovnost brzina.

--- Kraj citata ---

Peroidizacija se dele u nekoliko ciklusa, ne postoji u toku nedelje, mini bi bila 4 nedelje. Vidim da si promašio akcenat posta, koji je bio na radu na mobilnosti. Ukoliko je CF trening korektan, verovatno se zasniva na olimpijskim dizanjima, pa bi to bilo OK

I da periodizacija mora da postoji i u životu ne-takmičara...znači samo će biti vezana za praznike, godišnje odmore itd

@Hvala eXe, mislio sam na push press...

--- Citat: FD  Decembar 30, 2015, 02:08:02 posle podne ---
--- Citat: eXe  Decembar 30, 2015, 01:27:41 posle podne ---verovatno je i mislio push press

--- Kraj citata ---
verovatno. Znači mogao bih umesto MP sad da ubacim push press (to i Wendler piše). Izračunam max. na push press i idući trening 531 ubacim njega?

--- Kraj citata ---

Odradi desetke ili osmice, pa vidi gde si i onda tek ubacuj u 531 sistem...

--- Citat: Pedja_Petrovic  Decembar 30, 2015, 09:07:30 pre podne ---Bravo NPP :)

--- Kraj citata ---
hvala buraz

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju