General Bodybuilding Discussion > Članci

5 3 1 FILOZOFIJA

<< < (30/35) > >>

FD:
@NPP: ok

Imam par pitanja jer jbg teško je doći do pravih saveta
Opet vezano za 531, lik sa kojim treniram ovaj program kao pomoćne vežbe radi pliometriju - slemovanje medicinke itd sa njom, skokove, itd. Ima li to veze sa mozgom, uzeo sam da pročitam Wendlera on ima jedino Body weight asistente. Ja inače radim triumvirate asistente nekako mi se čini da će to poboljšati slabe tačke.
Drugo, kako ići dalje sa napredovanjem snage u 5/3/1 kad se dodje do nekog platoa (kao kod mene) gde ni minimalno povećanje težine posle završetka jednog ciklusa ne može da se isprati brojem ponavljanja? Ponoviti ciklus sa težinama iz prošlog ciklusa? Kako u ovaj sistem ubaciti parcijalna ponavljanja, max efort...

eXe:
po meni nakon sto nemas progres najbolja opcija ubaciti back off setove nakon top setova ili sto je milan negde pisao radite 10x5 osnovni lift i kuci ^^

NPP:

--- Citat: eXe  Decembar 31, 2015, 05:09:05 posle podne ---po meni nakon sto nemas progres najbolja opcija ubaciti back off setove nakon top setova ili sto je milan negde pisao radite 10x5 osnovni lift i kuci ^^

--- Kraj citata ---

Ovo!

Naravno, ima li iko u Srbiji ko moze da protivreci Milanu i mnogo puta dokazanim rezultatima? Naravno da ne :)...ostajes na toj kilazi + back off

Sto se tice asistenata, sve je moguce, samo ipak treba uz lift imati jos jednu jaku vezbu, pa mozda onda opterecenja druge vrste...

FD:

--- Citat: eXe  Decembar 31, 2015, 05:09:05 posle podne ---po meni nakon sto nemas progres najbolja opcija ubaciti back off setove nakon top setova ili sto je milan negde pisao radite 10x5 osnovni lift i kuci ^^

--- Kraj citata ---
Još kad bih pronašao negde šta su to back off setovi. Ovo 5x10x50% savršeno jasno.

FD:
Vidim zaobilazite 531 temu, 'ajd napisaću još malo.
Nedelju dana sam bio u inostranstvu došao juče, znači bez treninga nezgodno što sam prekinuo 531 drugu nedelju 3+ kod MP-a. Juče umoran od puta, neprespavane noći i džangrizave žene odlučim da odradim trening. Nabrijan prva serija laka naravno samo tri puta rekoh dobro mi ide, druga isto. Kod treće serije 77kg već pri uzimanju sa nosača vidim biće j.... Jedva izvučem trojku. Posle desetak minuta odmora nabacim 100 kg da probam kako bi bilo sa pushpressom, skinem sa nosača i odmah vratim. Nisam ni pokušao da probam već odokativno mi je bilo teško. Završiću ceo ciklus sa MP pa ću onda preći na Push Press. Još uvek ću da teram Triumvirate pa sam odradio propadanja 5 serije po 10 ponavljanja sa 30kg opterećenja, posle toga zgibove takodje 5 serija po 10 ponavljanja sa 10 kg opterećenja.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju