General Bodybuilding Discussion > Članci

5 3 1 FILOZOFIJA

<< < (5/35) > >>

Fat Dragon:
Ovo je program u kome nakon nekoliko ciklusa deload itekako dobro dođe.

Pedja_Petrovic:
odlican clanak
a kako vidim ima Vas jako mnogo koji se bavite sa PL..
a zanima me jedna stvar posto sam van ove materije tj nikada me u zivotu nije zanimala ista a svidja mi se da citam ovavke clnake
gledjacui jucer radeta na TV-zanima me dali on radi po nekim ovim principima ili kako gore neko rece WESTSIDE :D,itd,

BUKAS:
rade je "bench only guy". i da dodam mnogo bi mu bilo teze da radi pl toliko stresa na cns u toku ned sigurno bi mu bilo teze da ima te rezultate na bp. a btw scot mendelson, raw rekorder 320kg je takodje "b.o.g." kao i keneli koji sa ako se ne varam 2slojnom majcom ima 488. i da navedem primer rusa belajeva koji radi sva 3 lifta i ima rezultat na bp 240kg raw sa svojih 90kg ili sariceva juniora koji ima bp 305 kg raw sa 140kg tel tezine.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: BUKAS  Oktobar 31, 2011, 12:02:45 posle podne ---rade je "bench only guy". i da dodam mnogo bi mu bilo teze da radi pl toliko stresa na cns u toku ned sigurno bi mu bilo teze da ima te rezultate na bp. a btw scot mendelson, raw rekorder 320kg je takodje "b.o.g." kao i keneli koji sa ako se ne varam 2slojnom majcom ima 488. i da navedem primer rusa belajeva koji radi sva 3 lifta i ima rezultat na bp 240kg raw sa svojih 90kg ili sariceva juniora koji ima bp 305 kg raw sa 140kg tel tezine.

--- Kraj citata ---

i mislio sam da ces ti jedini da mi das odgovor ovog tipa
vise sam mislio na neke druge ljude,ali dobro
tebe znam sa cim se bavis i koliko si posvecen tome sta radis...

BUKAS:
rade je sigurno najveci potencijal sa ovih prostora i ubedjen sam da kad bi poboljsao tehnicki deo i pristup treningu da bi bio blizu ovih rezultata. ali naravno i ovo trenutno sto radi, na ovim prostorima je nevidjeno i kapa dole.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju