General Bodybuilding Discussion > Članci
5 3 1 FILOZOFIJA
vlada sin:
Gotov prvi ciklus osim delouda.Tezine sam izgleda omasio posto sam posle pauze uzeo neke po osecaju tezine za max.
Na 1 plus serijama je to izgledalo ovako- sq 5, bp 7, dl 6 , mp 6 kom.
Pitanje koje postavljam je koliko da povecam maxeve u kom liftu za novi ciklus?
I primetio sam interesantnu stvar, na 2 treninga sam otisao u 11 umesto u 8 ujutru sto mi je praksa i deluje mi da tada imam dosta vise snage, 3+ su mi bile sedmice na dl i mp a 1+ sestice.
Bukas nisam snimao cucanj, nemam kameru na mobu :) ;) Moracu da snimim mrtvo da prokomentarisete tehniku kada budem radio trojke .
BUKAS:
Nisi mnogo omasio. Recimo povecaj za 10kg sq i dl a ova dva za po 5kg.
filip85:
--- Citat: vlada sin Novembar 22, 2012, 02:52:07 posle podne ---I primetio sam interesantnu stvar, na 2 treninga sam otisao u 11 umesto u 8 ujutru sto mi je praksa i deluje mi da tada imam dosta vise snage, 3+ su mi bile sedmice na dl i mp a 1+ sestice.
--- Kraj citata ---
obično kod sportova snage je bolje kasnije trenirati, retko ko je naštelovan tako da je najjači ujutru...
ranije mi je pričao Milan, ali sam već malo zaboravio detalje, koliko su na primer bacačima kugle lošiji rezultati ujutru nego popodne...
BUKAS:
Zato i bacaju uveče kad je Olimpijada.
Kod nas od 4 pa nadalje, i kad pogledam sve sto pratim na yt, najveci broj ljudi trenira uvece. Sad sve zavisi od obaveza naravno.
Lazar Popovic:
Otisao veceras da odradim trening, na repertoaru bench..Uradim serije zagrevanja lagano i onda dodje prva radna 65% i na 3-cem ponavljanju jednostavno zakucam..ostavim teg napravim malu pauzu, aj da pokusam ponovo nece. Batalim dalje, ajd reko bar jednu pomocnu onda da uradim, ne ide..
Znaci kao da mi je blokada u glavi se desila, fokusa nigde, disanje tesko, znoj odjednom veliki..batalim sve i odem kuci.
Sta se desilo nemam pojma, dosad mi se nije desavalo.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju