Ostalo > Offtopic
Broj mobilnog
IFBBPro:
--- Citat: BGILLEGAL ---Hehehee bilo je to davno... Posle vojislava, prva registracija sam bio ja. Inace ja sam napravio Sve Sobe ovog foruma!!!! :) posle sam imao neke probleme sa nekim clanovima ovde. Pop...... sam i napustio administratorski team. Sad sam Bodybuider VIP jer sam ja zamolio Vojislava da mi da taj status. Nisam najtajanstveniji. Znam dosta ljudi sa ovog foruma samo ne volim da pisem u prazno jer ovde ima toliko clanova koji su toliko bolje informisani od mene da ja iskreno ovde sve citam ali nemam sta toliko da napisem! Znaci sto bi ja pametovao kad postoje ljudi (da ne izdvajam sada da se drugi nebi naljutili) koji su profesionalci :) Ko me ne zna upoznace me na nekom od sledecih okupljanja. Zao mi je sto sam propustio prehodno jer ce da mi bude cast da upoznam ljude sa ovog foruma. VELIKI Pozdrav.
--- Kraj citata ---
Super objasnjenje! 8)
BGILLEGAL:
Hahah TNX :D
Pedja_Petrovic:
041 TRI TROJKE....TRI DVOJKE.....OKRENI ME.....DRPAJ ME ZASISU.....UPRI UME KO U ZIVOTINJU....!!!!!
PitBull:
--- Citat: Pedja_Petrovic ---041 TRI TROJKE....TRI DVOJKE.....OKRENI ME.....DRPAJ ME ZASISU.....UPRI UME KO U ZIVOTINJU....!!!!!
--- Kraj citata ---
zovem samo ako mi se ti javis!!! :twisted: :twisted:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju