General Bodybuilding Discussion > Članci
KO KOGA VARA??
BUKAS:
upravo to. rotiranje hormona tokom godine i jos neke cake su u igri.. a taj gram i po je za nekoga smesno al jbg. a imaju veliki izbor pgf igf mgf il ins gh itd itd
VeljaP:
u principu nemora da uzima par grama testa, ali da uzimaju velike doze gh i insulina da, uzimaju sigurno
jos kad racunas da se ne skidaju godinama...pa jos egzotika koju je Buki naveo, i naravno znanje i genetika...dobijes sta dobijes
a ne kao neki mladici koji uzimaju sustanon prije treninga, u toku i pred kraj treninga...
pa sad sta reci....
Pedja_Petrovic:
momci
doze nisu naveli bas iz ovog razloga da neko ne ZLOUPOTREBI to
kazem
ja sam imao srecu pa sam mogao da vidim i znam svojim ocima
ima tu jos nekoliko momaka sa foruma koji su takojder prisustvovali i znaju o cemu pricam ali verovatno nece da se exponiraju,sto nije ni bitno.
u pravu ste i niste u pravi hahahaah
visoke doze AAS sigurno nisu
za ostalo e necu da vam kazem..hahhah
rotacija...e necu da vam kazem
sinergija...e necu da vam kazem...
i tako
ko razume,shvaititi ce....:D
BUKAS:
haha jel moguce to za sust? pedja istrazujemo dalje hehe :)
Pirat:
--- Citat: Pedja_Petrovic Novembar 08, 2011, 06:44:49 pre podne ---
za ostalo e necu da vam kazem..hahhah
rotacija...e necu da vam kazem
sinergija...e necu da vam kazem...
--- Kraj citata ---
pa dobro te informacjie se inace naplacuju :P
@Filip
--- Citat ---ispasce da preterujem ali ne bi em cudilo da dobar deo njih ima dijabetes i slicno..
--- Kraj citata ---
pa sigurno da ima i toga , ali kao sto si rekao to je sve "krem de la krem" ... jbg Amerika je to , sport je daleko razvijeniji , drugo koliko je tu sve nivoa selekcije proslo i proslo ... veliki broj ljudi zagrizen za sport , koliko je njih otpadalo iz ko zna kojih razloga ... ipak taj sam vrh cine individue koje su genetski rodjene za bb i tolerantnije na lekove od drugih , pa i ostale kockice kad se sklope - znanje , predanost itd.. uvek ce izbaciti vrhunskog sportistu kako god da okrenes...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju