Ostalo > Offtopic

Van Damme Getting Back In Shape

<< < (3/5) > >>

dame_3:
Borio se i kao kickboxer u najmanje 3 meca (ne zna se tacan broj) nakon sto je okoncao full-contact karijeru. Inace, zabiljezeno je da je u 3 meca ostvario 3 pobjede.

PEJABG:
van dam je KRALJ !!!

VANDAMME dancing

Fat Dragon:

--- Citat: wldnbg  Novembar 18, 2011, 07:47:14 posle podne ---Covek je glumac i nikad ni jedan jedini mec nije imao u zivotu, pa samim tim ne vidim kako je on "prodavao pricu"... Osim ako ti nemas neki tekst ili snimak ili... sta god

--- Kraj citata ---
Ne znam koliko ti imaš godina ali ja sam upamtio njegove početke.U to vrijeme se forsirala priča da je on bio prvak evrope u karateu što nije tačno.I ostale priče o njegovim mečevima su upitne.Ali to je spin PR-a koji tako forsiraju svoje pulene.I za Vanilla Ice-a(ako se neko njega sjeća) se pričalo da je odrastao u getu , a poslije se ispostavilo da je odrastao u bogataškoj porodici.Holivudskim biografijama se ne može vjerovati.Što ne znači da ja mrzim Van Damma.Neki njegovi filmovi su mi dragi.Samo kažem da je čitav taj njegov background što se borilačkih vještina tiče je veoma nategnut.

Pionesa:
Ja sam negde cuo da svi ti imaju zavrsene neke pojase cudesa itd..van damme,chuck,brus,stiven sigal,jackie chan,jet li itd itd..

nbg-v:
moja greska, zaista je bio profi kik bokser... izvinjavam se.. tri borbe- tri nokauta pre nego sto prelazi u glumce...

A bio je i prvak Evrope :

"Jean-Claude was a member of the Belgium Team when it won the European Championship on the 26th of December, 1979 at La Coupe Francois Persoons Karate Tournament in Brussels, Belgium. Van Damme defeated British and European Middleweight Champion Michael J. Heming in the finals; enabling his team to take the championship"

http://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Claude_Van_Damme

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju