Ostalo > Offtopic
OSTAVKA
SteX:
nema pravila...
neko moze da pusi,pije,jede masno i da umre u 80-oj,dok nekog ko vodi zdrav zivot moze da zgazi kamion u 25-oj..
mrki:
U nasem narodu se kaze - NE TRAZI DJAVO BABU VEC BABA DJAVOLA, mozda bedak sto pricam ovo ali ja sam imao od svih primera po nesto.Majka mi je umrla od raka pluca u 37-oj a nikad nije zapalila a matori mi je umro na rukama od konstatnog unosenja masnoce u organizam u bilo kom obliku.a brat mi je zavrsio pod kamionom u 11-oj dokse sankao,tako da ajd dabatalimo to!
Tanjica:
--- Citat: Pedja_Petrovic ---JA ZNAM COVEKA TJ TRADIO SAM ZA NEJGA U JEDNOJ MENJACNICI KOJI JE IMA RAK GRLA I SVE MU JE POVADJENO NAPOLJE I CAK JE PONOVO MORA DA UCI DA RPICA IZ STOMKA....
A NIKADA U ZVIOTU NIJE ZAPLAIO CIGAR..
LJUDI..NEMOJTE BITI OPTERECENI SA TIM.
NARAVNO DA PUSNEJE UBIJA....ISTO KAO I ALKOHOL...
ALI CEMU TO...OVAJ PUSI PA IMA RAK..U REDU...MOGU CE JE..
ALI AKO ZNAMO DA SMO SVI RODJENI SA METASTAZAMA I SAMO NEKOME IZADJU NAZALOST ..A NEKO I UMRE I DA NEZNA DA IH JE IMAO..
--- Kraj citata ---
Ima i toga ....
Mojoj komšinici je konstatovan rak pluća kad je imala 30-tak godina. Nikad u životu nije zapalila cigaru. Živela je do svoje 97-me.
Moji su se stalno šalili da njoj niko nije rekao da se od raka umire.
PitBull:
e ovako meni je jedan deda umro od raka, nisam siguran cega, ali je umro u tridesetoj, a inace je bio tezak pusac!
a drugi deda je imao rak pluca, i morali su da mu odstrane jedno plucno krilo, ali on je bio strasan pusac jos iz perioda II svetskog rata, ali on je povrh svega toga ziv i ima 84 godine!!!
ali takodje se slazem sa pedjom da da bi dobio neko rak nemora da pusi, ali sa pusenjem je veci rizik od pojavljivana!!
weasel:
Nema pravila ali da su Mnogo vece sanse sa cigarama JESU
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju