General Bodybuilding Discussion > Članci
NUS POJAVE PRI KORISCENJU NEDOZVOLJENIH SREDSTAVA
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---Ma cisto informativno
--- Kraj citata ---
naravno :)
Lazar Popovic:
Pedja jos nesto nejasno mi...pise gore da je jedan od pozitivnih efekata POBOLJSAN IMUNITET? Kako to? I jel to samo za vreme kure? Sta se desava posle,da li naglo opada?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Lazar Popovic Novembar 29, 2011, 06:08:48 posle podne ---Pedja jos nesto nejasno mi...pise gore da je jedan od pozitivnih efekata POBOLJSAN IMUNITET? Kako to? I jel to samo za vreme kure? Sta se desava posle,da li naglo opada?
--- Kraj citata ---
ajde ovako
da ne ulazim mnogo u med stanovista i izraze
dok si na kuri sa HORMONIMA,performanse tvojih su preuzele neke druge stvari
moze da se desi da se razbolis i na kuri,ali defitivno jedna od posledica koja se desava nakon upotrebe tj cycla je da tvoj imuni sistem nema vise nikakvu liniju odbrane od bacila,infekcija i sl i kao takav je podlozan cak i najmanjim oblicima da ga ugroze i nanesu nekada cak i VEOMA OZBILJNE PROBLEME
znam momka koji je imao probleme sa zgrusavanjem krvi cak i godinu dana nakon cycle-a.
dali je to bilo od toga ili nije...jbg..niko nije utvrdio,ali je defitivno momak imao problem i kao uz q..c,stalno mu se desavale povrede blesave na radu gde je imao neke otvorene rane ili sl,tak da ne bi ni znao da ima problem da ga nije krenlo uz q..c
enivej
u svakom slucaju..
dok si ONLINE bezbedan si koliko toliko
nakn toga,odbrambeni mehanizam naseg tela biva ostecen i oslabljen i dok se telo bori da povrati primarne hormone u homeostazu,jbg.,imuni sistem je tu zadnji na redu
Lazar Popovic:
Ok razjasnjeno :) hvala Pedjos.
vlada sin:
"Jel vidis sa kakvim se predznanjem ide u kafanu":-)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju