General Bodybuilding Discussion > Članci

PAŽNJA PROTEIN SKEPTICI! 5 lekcija zbog kojih ćete početi vjerovati u proteine

<< < (3/8) > >>

VeljaP:

--- Citat: pirat  Decembar 05, 2011, 08:59:57 posle podne ---
--- Citat: BUKAS  Decembar 05, 2011, 07:40:43 posle podne ---meni se posle treninga, obrok 200-250gr mesa i 150-70gr pirinca, prispava zesce.

--- Kraj citata ---
prispavalo ti se zbog treninga ... 
drugo decko je rekao da mu ne godi nesto i da mu se spava ... nema razloga da mu se to desava posle uh...

--- Kraj citata ---
haha...

BUKAS:
jel ti znas koliko kcal se potrosi dok se vari prot a koliko uh? kad to saznas dobices odgovor zasto mu/mi se prispava, u stranu sa insulinom.

Lazar Popovic:

--- Citat: BUKAS  Decembar 05, 2011, 07:40:43 posle podne ---meni se posle treninga, obrok 200-250gr mesa i 150-70gr pirinca, prispava zesce.

--- Kraj citata ---
Takodje,al nisam kontao dosad zasto.

Pirat:
meni se eto nikad ali nikad ne prispava ...  a moze da vam se prispava iz dva razloga a to je zato sto vam je pao pritisak nakon terninga i zato sto ste opteretili zeludac hranom pa je on povukao dosta krvi da bi vario ... a ta prica sa inslulinom ako je upste znas nema blage veze sa spavanjem...

BUKAS:
pirat veruj mi da znam o insu dosta a da ti se od insa ne prispava moze da kaze onaj ko nema pojma o tome i nikad ga nije uzeo. btw ja sam rekao u stranu sa insom tj da ne uzimas njega u obzir.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju