Ostalo > Offtopic

Bela kuga, pad nataliteta?

(1/5) > >>

Milos Zivanovic:
I onda ovo - pljas!  >:(

Stvarno sramota... Racun je iz 2009, ne znam koja je cena sada, s' obzirom na kurs evra, cenu benzina, polozaj planeta itd...

TeH FiLiP:
ma drzava nam je hit :D naplacuju gledanje porodjaja,popovi naplacuju snimanje svih mogucih obreda....i posle cudno sto smo sjebani

Pedja_Petrovic:
fiskalni racun za gledanje porodajaja?
WTF???

pa jel ima znaci tarifa koja je skuplja da gledas tudju zenu kada se poradja jbt??? mislim vidim da pise prisustvo supruga/pord,a na racun koji je 30% skuplji npr moze npr da pise PRISUSTVO KOMSIJE/prva kuca do ili stan preko puta.....PA JBTG  :o :o

ja ne mogu ovo da verujem

vlada sin:
Ovo je stvarno strava. Evo svezi primer sestre mog druga. Dok su je na kolicima sa trudovima vozili u sobu za porodjaj anesteticar devojka joj trazi 300evra da sve prodje ok mimo znanja doktora i bilo koga drugog. Otisao je posle cale njen kada je sve zavrseno i najebo im se majke u paketu...
--- Citat: Pedja_Petrovic  Decembar 08, 2011, 06:22:48 pre podne ---fiskalni racun za gledanje porodajaja?
WTF???

pa jel ima znaci tarifa koja je skuplja da gledas tudju zenu kada se poradja jbt??? mislim vidim da pise prisustvo supruga/pord,a na racun koji je 30% skuplji npr moze npr da pise PRISUSTVO KOMSIJE/prva kuca do ili stan preko puta.....PA JBTG  :o :o

ja ne mogu ovo da verujem

--- Kraj citata ---
hahahahaha

tenssa:
Da meni neko trazi da porodjaj moje zene prodje u redu ubio bih ga istog momenta...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju