Ostalo > Offtopic
USKORO !!!
Grof of Milutovac:
Bravo Generale!!!
Pedja_Petrovic:
fala,fala
vlada sin:
Pedja hteo sam da pitam kada radis ovo da kazem prednje letenje ili kako se vec zove sa bucicama ispred tela vidim da dizes teg skoro pa normalno u odnosu na pod. Nisam to video , ja sam uvek radio otprilike u visini glave , u cemu je fora.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: vlada sin Januar 10, 2012, 07:25:21 posle podne ---Pedja hteo sam da pitam kada radis ovo da kazem prednje letenje ili kako se vec zove sa bucicama ispred tela vidim da dizes teg skoro pa normalno u odnosu na pod. Nisam to video , ja sam uvek radio otprilike u visini glave , u cemu je fora.
--- Kraj citata ---
pa fora je u tome sto stalno zbunjujem misic na taj nacin i u principu sa takvim pokretom drzim konstatnu tenziju u misicu od pocetnog (donjeg) polozaja do vracanja u isti-pocetni
vlada sin:
--- Citat: Pedja_Petrovic Januar 11, 2012, 06:41:20 pre podne ---
--- Citat: vlada sin Januar 10, 2012, 07:25:21 posle podne ---Pedja hteo sam da pitam kada radis ovo da kazem prednje letenje ili kako se vec zove sa bucicama ispred tela vidim da dizes teg skoro pa normalno u odnosu na pod. Nisam to video , ja sam uvek radio otprilike u visini glave , u cemu je fora.
--- Kraj citata ---
pa fora je u tome sto stalno zbunjujem misic na taj nacin i u principu sa takvim pokretom drzim konstatnu tenziju u misicu od pocetnog (donjeg) polozaja do vracanja u isti-pocetni
--- Kraj citata ---
Jasno:-)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju