Ostalo > Offtopic
Suva koza
Sasa Dimitrijevic:
Super complete formula od ultimate nutrition, teraj pune doze koliko pise na kutiji, znaci 3 x 3 tablete dnevno.. tako radi nekoliko meseci pa ces videti da ce se kvalitet koze popraviti..
Branislav1984:
--- Citat: Sasa Dimitrijevic Decembar 11, 2011, 11:05:36 posle podne ---Super complete formula od ultimate nutrition, teraj pune doze koliko pise na kutiji, znaci 3 x 3 tablete dnevno.. tako radi nekoliko meseci pa ces videti da ce se kvalitet koze popraviti..
--- Kraj citata ---
Sale to je taj multivitamin sto pijem :) samo ne pijem 9 nego 6.... vraticu na 9 ali cu da ubacim i omega 3 pa cemo da vidimo...mada iskreno izgubio sam veru da ce ista da mi pomogne...
ela ela:
Ja ne vidim zasto ne bi otisao kod dermatologa.Jeste da smo skloni da pljujemo
lekare i njihovo (ne)znanje i cesto smo u pravu ali postoje neke stvari u vezi kojih
oni mogu da pomognu bolje od nas koji nagadjamo ili postavljamo internet dijagnoze.
Zaista te nista ne kosta,sve kratko traje-i svakako ces morati da koristis kreme,ne moze
sve da se resi iznutra ako me razumes.
nbg-v:
Probaj B-komplex... on je bas ono za kosu, kozu i nokte...
Natrolov B-100, sadrzi 100mg B komplexa u svakoj tableti... a kosta nekih 1500din (100 tab).. moja komsinica koja je imala hemoterapije je koristila bas taj kad je oporavljala organizam... a mozes misliti u kavom stanju su joj koza i kosa bili...
Branislav1984:
--- Citat: wldnbg Decembar 12, 2011, 09:50:33 pre podne ---Probaj B-komplex... on je bas ono za kosu, kozu i nokte...
Natrolov B-100, sadrzi 100mg B komplexa u svakoj tableti... a kosta nekih 1500din (100 tab).. moja komsinica koja je imala hemoterapije je koristila bas taj kad je oporavljala organizam... a mozes misliti u kavom stanju su joj koza i kosa bili...
--- Kraj citata ---
Da, to sam i ja mislio ranije pa sam mesecima pio od ISS super vitamin pack to je negde oko 600mg...isto nista...e sad dal bi jos tih 400 nesto promenilo.... ne znam sve je moguce
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju