Multimedia > Slike/Muškarci
Silvio Saviour - 3 weeks out!
RoCkY:
--- Citat: Corey ---dekstrozu, pogledaj sticky
--- Kraj citata ---
Pa sta to znaci da stalno pijem dextrozu sa whey-om???
RoCkY:
--- Citat: Pedja_Petrovic ---JELOVNIK JEI VISE NGO OK..
SAMO ME ZNAIMA OVAJ PROTEIN SAHKE....S OZIGROM DA PREPOSTAVLJAM DA JE TO CIST WHEY,ALI NEJG AUZMATI SAMOG BAS I ENMA NEKE SVRHE POGOTVO U TIM SATIMA KADA GA ON UZIMA...ZANIMA ME SA CIM GA UZIMA..ALI PREPSOTAVLJAM DA JE NEKI VITARGO ILI TAKO NESTO...ALI TO OEPT ONDA DOVODI U PITANJE NEJGOV METABILZIAM KOJI OCIGLEDNO DOBRO REAGUJE NA UH
--- Kraj citata ---
Pedja objasni mi zasto nikada ne treba piti whey sam i sta treba dodati npr kada se pije tako uvece????
pozzzz
Spartak:
pa zato jer u vecernjim satima bi trebalo da se unosi neki sporo otpustajuci protein milk,casein ili posni sir da bi omogucili konstantan priliv aminokiselina tokom noci.Whey djeluje brzo i nece moci da obskrbi nas organizam i misice aminokiselinama tokom noci jer ce one biti unesene veoma brzo nakon konzumiranja whey shake-a.Ako je to uopste whey to sto on pije uvece.Moguce da je i neki MRP
m_boy:
--- Citat: Pedja_Petrovic ---SAMO ME ZNAIMA OVAJ PROTEIN SAHKE....POGOTVO U TIM SATIMA KADA GA ON UZIMA..
--- Kraj citata ---
i meni se ovo cini cudno..zato sam pito kolko je to realno..jel su info iz prve ruke il je copy/paste iz medija (npr.flex,md,isl)...itd.. :?
IFBBPro:
pa dobro, u jelovniku stoji proteinski sejk, a ne pise koji, znaci vjerovatno je to casein.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju