Ostalo > Offtopic
Pitanje za kompjuterase
Shumadinac:
Ukratko, treba mi sud oko ovog Telenorovog proizvoda:
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Laptop-racunari/?eshop&do=phone_info&phone_id=381
Vec neko vreme pokusavam da pazarim neki korektan laptop i dosta njih koje poznajem su mi rekli da je ovo sasvim dobra ponuda. Ja bih uzeo laptop uz ovaj paket SURFUJ 10 GB studenti, posto mi je pretplata pristojna, a protok (dok se ne "istrosi") mnogo dobar, s tim sto kad se ovih 10 GB potrosi, imate neogranicen pristup uz umanjen protok. Dakle, treba mi najvise Internet i Office, uz mozda neku igru tek da ubijem dosadu s vremena na vreme.
P.S. Moze li neko da mi objasni sta znaci ovo 10 GB interneta, posto sam ceo zivot na ADSL-u i ovo mi je potpuno strano? ;D
Hvala unapred
tenssa:
10 gigabajta interneta znaci da surfas, skidas dok ne potrosis tih 10 gigabajta...
Shumadinac:
Bre, Tenssa, to znam, nisam pijan :o, ali po kom principu ide obracun tih GB-a?
I moze koja rec o konfiguraciji? ;D
tenssa:
Ne znam za konfoguraciju, ne pratim dugo vec racunare, meni dovoljno da mogu CS igrati. :)
Ne shvatam na sta mislis kako se obracunava, pa odes npr. na neku stranicu koja ima 2 kb teksta, sliku od 300 kb i onda ti skine 302 kb sa tih 10 gb, ne znam kako bih jednostavnije objasnio... :D
Shumadinac:
A ja kreten sat vremena pokusavam da nadjem kljuc po kome se oduzimaju ti gigabajti! :-X
Hvala puno, Tenssa!
P.S. Cekam jos misljenja! ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju