Ostalo > Offtopic
Pitanje za kompjuterase
vlada sin:
protok je 6 preko kablovske. To ciscenje cu izvesti kako?
Miske1:
Udjes u chrome i na tastaturi pritisnes ctrl+shift+delete. Kad se pojavi prozor, odmah u prvom redu sto se pojavi padajuca lista "Obliterate the following items from" odaberes poslednje "the beginning of time" i dole u redu otkacis prve cetiri opcije. Zatim kliknes u donjem desnom uglu na "clear browsing data" i to je to.
vlada sin:
Ok kad dodjem popodne kuci brisem to pa javljam jel bolje.
Boban -ban:
--- Citat: vlada sin Februar 04, 2013, 09:31:13 pre podne ---Usporio mi je kattastrofa google chrome na lap topu , jel ima neka fora da se uradi a da ja kao kompjuterski degenerik mogu to da uradim?
--- Kraj citata ---
--- Citat: vlada sin Februar 04, 2013, 09:31:13 pre podne ---Usporio mi je kattastrofa google chrome na lap topu , jel ima neka fora da se uradi a da ja kao kompjuterski degenerik mogu to da uradim?
--- Kraj citata ---
Skini program advanced systemcare. Ne free verziju već full verziju sa krekom. Ako ne znaš đe da skineš ja ću ti poslati na pm link. Uz to što će ubrzati pretraživače i očistiti od raznoraznih sranja koja su se nakupila i koja ga usporavaju, još će znatno povećati performanse tvom računaru i odraditi optimizaciju istog. Sve je u dva klika i lak je za korišćenje. Vrhunska stvar.
dowlani:
--- Citat: Boban -ban Februar 04, 2013, 11:55:01 pre podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Skini program advanced systemcare. Ne free verziju već full verziju sa krekom. Ako ne znaš đe da skineš ja ću ti poslati na pm link. Uz to što će ubrzati pretraživače i očistiti od raznoraznih sranja koja su se nakupila i koja ga usporavaju, još će znatno povećati performanse tvom računaru i odraditi optimizaciju istog. Sve je u dva klika i lak je za korišćenje. Vrhunska stvar.
--- Kraj citata ---
A ovo je licenca koja traje cele 2013 a program se zove Advanced SystemCare 6 i kao sto rece Boban Ban odlican program!! ;) ;)
65792-57FC4-5CEC1-677C4
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju